Aquabeads Super Mario Character perlesæt - 690 vandperler i 22 farver

Aquabeads vandperler, perlesæt, perleplader og udstyr

Aquabeads perlerne ser ud som helt almindelige små, farverige kugler, men i kontakt med vand sker der noget magisk. Med Aquabeads vandperler kan du lægge små, farverige perler sammen i forskellige kombinationer, spray over med vand og se hvordan de straks, klistrer sig til hinanden. Vandperlerne ligner strygeperler, men du sætter perlerne sammen med vand i stedet for at stryge dem. Aquabeads vandperler er nemt for børn at bruge selv. Så sjovt, næsten som magi!

Vores pris: 136,-
På lager
SKU
06226-20
   

Aquabeads er de originale vandaktiverede perler. Aquabeads Super Mario Character sættet kommer med over 690 vandperler i 22 forskellige farver, skabeloner og instruktioner. Ved at følge skabelonen placerer du perler på pladen, for at lave dit design, uanset om du vil lave Mario, Luigi, Princess Peach, Bowser eller andre Nintendo Super Mario karakterer. Derefter bruger du den lille sprayflaske til at spraye vand på perlerne, for at få dem til at hænge sammen på magisk vis. Når din perlekreation er fuldstændig tør efter mindst 60 minutter, kan du forsigtigt fjerne den fra pladen.

Sættet indeholder 690 sterneformede, runde og juvelformede perler i 22 farver, en perleplade, sprayflaske, skabeloner og instruktioner.

Indeholder:

  • 690 vandperler
  • Spray
  • Skabeloner
  • Perleplade
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Model31946
EAN5054131319468
MærkeAquabeads
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.