Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

AquaPlay Bådmix - 4 både og 1 bil til kanalsystemer

Lowest price at PriceRunner

Aquaplay vandlegesæt med kanaler, pumper og sluser

Aquaplay er et alsidig legesæt med vand, kanaler, pumper, sluser, broer, kraner og meget mere. Legesættende fra Aquaplay kan bygges ud, hvor forskellige sæt kan sættes sammen ved hjælp af fester og pakninger fra Aquaplay. Aqyaplay kanalsystem med vand lærer børn om principperne til årsag og virkning, som bevægelse og retning, på en legende og underholdende måde. Aquaplay vandlegetøj er det perfekte legetøj til varme sommerdage, og sættene i forskellige størrelser gør at de passer ind på de fleste terrasser, verandaer, haver og gårdspladser. Alle produkterne fra Aquaplay er af høj kvalitet, produceret i genanvendeligt plastik, og testes i forhold til de nyeste standarder EN 71 og ASTM.

Vores pris: 182,-
På lager
SKU
04195-12
   

Denne bådpakke indeholder mere underholdende legetøj til dit AquaPlay legesæt (sælges separat). Legetøjet kan også leges med på stranden eller i badekaret! Bådsættet indeholder 4 både, 1 bil og 2 figurer.

Indeholder:

  • Bil der både kan køre på land og i vand
  • 2 containerbåde med containere
  • Transportbåd
  • Færge
  • 2 figurer - Kaptajnen Bo og Hippo Wilma

Detaljer:

  • Alder: Fra 3 år

BEMÆRK: Andre legesæt og kanalsystemer fra AquaPlay medfølger ikke, sælges separat

Produktdetaljer
Model8700000261
EAN7313400002615
MærkeAquaPlay
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.