Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

AquaPlay AmphieWorld kanalsystem med sluse, broer og kran

Aquaplay vandlegesæt med kanaler, pumper og sluser

Aquaplay er et alsidig legesæt med vand, kanaler, pumper, sluser, broer, kraner og meget mere. Legesættende fra Aquaplay kan bygges ud, hvor forskellige sæt kan sættes sammen ved hjælp af fester og pakninger fra Aquaplay. Aqyaplay kanalsystem med vand lærer børn om principperne til årsag og virkning, som bevægelse og retning, på en legende og underholdende måde. Aquaplay vandlegetøj er det perfekte legetøj til varme sommerdage, og sættene i forskellige størrelser gør at de passer ind på de fleste terrasser, verandaer, haver og gårdspladser. Alle produkterne fra Aquaplay er af høj kvalitet, produceret i genanvendeligt plastik, og testes i forhold til de nyeste standarder EN 71 og ASTM.

Vores pris: 592,-
Udsolgt
SKU
05184-3

Skab din egen vandpark med AquaPlay Amphieworld! Med broer, kran og sluser kan du opdage en spændende verden med vandleg.

Brug bådene og figurerne til at leve dig ind i en spændende verden af vand med leg og underholdning. Hvad sker der når du drejer på vandhjulet, og hvordan får du bådene op i sluserne? Legesættet fra AquaPlay er lærerigt samtidig, som det byder på spændende og fantasifuld leg med vand.

Den store kran kan løfte og flytte containere fra båden. Der medfølger også en bil og to både, som de forskellige figurer elsker at sidde i. Drej vandhjulet, for at lave strøm i vandet og pump vand i sluserne, så bådene kan bevæge sig fremad. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan gøre med AquaPlay kanalsystemer.

Indeholder:

  • Aquaplay Amphieworld kanalsystem
  • 2 både med container
  • Bil
  • 4 figurer
  • Pumpe
  • Bro

Detaljer:

  • Størrelse: 156 x 145 x 22 cm (LxBxH)
  • Materiale: plast
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model8700001650
EAN7313400016506
MærkeAquaPlay
AquaPlay Amphibieworld kanalsystem AquaPlay Amphibieworld kanalsystem

Fyld kanalen med vand

Fyld vand i kanalen og legen kan begynde. Brug haveslangen for lettest at fylde kanalen.

AquaPlay Amphibieworld kanalsystem med båd AquaPlay Amphibieworld kanalsystem med båd

Rampe til bil

Kør bilen op ad rampen og ud i kanalen. Last containere med kranen og pump vand ind og ud af sluserne.

AquaPlay Amphibieworld kanalsystem med sluser AquaPlay Amphibieworld kanalsystem med sluser

Vandhjul for at lave strøm i vandet

Drej vandhjulet for at sætte vandet i bevægelse. Nu kan bådene flyde fremad i kanalsystemet.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.