Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

AquaPlay udvidelse 2-pak - T-kryds med koblinger

Aquaplay vandlegesæt med kanaler, pumper og sluser

Aquaplay er et alsidig legesæt med vand, kanaler, pumper, sluser, broer, kraner og meget mere. Legesættende fra Aquaplay kan bygges ud, hvor forskellige sæt kan sættes sammen ved hjælp af fester og pakninger fra Aquaplay. Aqyaplay kanalsystem med vand lærer børn om principperne til årsag og virkning, som bevægelse og retning, på en legende og underholdende måde. Aquaplay vandlegetøj er det perfekte legetøj til varme sommerdage, og sættene i forskellige størrelser gør at de passer ind på de fleste terrasser, verandaer, haver og gårdspladser. Alle produkterne fra Aquaplay er af høj kvalitet, produceret i genanvendeligt plastik, og testes i forhold til de nyeste standarder EN 71 og ASTM.

Vores pris: 111,-
På lager
SKU
04195-09
   

Denne udvidelse fra AquaPlay, med 2 T-kryds og 3 koblinger, er perfekt når du vil udvide dit AquaPlay legesæt (sælges separat).

Indeholder:

  • 2 t-kryds
  • 3 koblinger med forsegling

Detaljer:

  • Disse dele passer til model 1520 og 1620
  • Mål: 38 x 9,5 x 26 cm
  • Anbefalet alder er 3 år
Produktdetaljer
Model8700000103
EAN7313400001038
MærkeAquaPlay
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.