Avengers Hulk figur i metal - 10 cm høj

-33%
Lowest price at PriceRunner

Marvel Avengers

Hvilket team er du på? Er det Team Captain America, Team Iron Man, Team Hulken, Team Thor eller måske et andet? Marvels Avengers samarbejder nok engang for at redde verden. Her kan du finde din yndlingssuperhelt, være med i kampen mod skurkene, og kæmpe for retfærdighed. Marvels Avengers består af en række kendte superhelte og skurker som: Iron Man, Captain America, Thor, Hulken, Black Widow, Hawkeye, Loki, Nick Fury og mange flere. Hvilken side vælger du? Og hvilken Avengers superhelt eller skurk er du?

Kampagnepris 88,-
Før pris: 132,-
33%
Du sparer: 44,-
På lager
SKU
06223-18
   

Oplev Marvels actionfyldte univers fuld af superhelte og skurke. Hulk er en af dem, og hans superkraft er en utrolig styrke! Find på spændende kampe og eventyr med den detaljerede figur i metal, der er 10 cm høj og sej at se på. Med sin overmenneskelige styrke er Hulk et af de stærkeste væsner på jorden, og han kan modstå eksplosioner, har en utrolig helbredende kraft og evnen til at se Doctor Strange i astral form - dette er en helt, du vil have ved din side.

Når du er færdig med at lege, kan du stille figuren i reolen eller på skrivebordet, hvor den også fungerer som en fin indretningsdetalje. Samle alle figurerne og skab et uovervindeligt hold af superhelte at lege med (andre figurer sælges separat).

Indeholder:

  • Marvel Avengers Hulk metalfigur

Detaljer:

  • Mål: 10 cm
  • Material: metal
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Model253221001
EAN4006333068768
MærkeAvengers
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.