Baby Annabell Leah interaktiv dukke med lyde - dukken græder, drikker og ler - 43 cm

Lowest price at PriceRunner

Baby Annabell interaktive dukker og tilbehør

Med Baby Annabell er det rollespil som står i fokus, og børn elsker at lege forældre og baby med dukkerne, tøjet og tilbehøret fra Baby Annabell. Baby Annabell dukkerne er næsten som ægte babyer, med livagtige træk og funktioner. Dukkernes funktioner, tilbehør og detaljer gør dem til den perfekte ledsager for alle små dukkeforældre. Dukkeforældrene vil finde alt de har brug for i Baby Annabells verden, med det samme udstyr som babyer har, alt fra tøj, udstyr, tilbehør og møbler. Med naturtro funktioner og søde udtryk i ansigtet er denne baby alt dukkeofrældrene kan ønske sig.

Vores pris: 483,-
På lager
SKU
04218-134
   

Baby Annabell Leah er den søde lille pige med brune øjne. Denne 43 cm høje interaktive dukke kan lave søde babylyde, bevæge munden, græde rigtige dukketårer og har øjne som kan lukkes.

Baby Leah er næsten præcis som en rigtig baby med sine funktioner. Leah kan græde rigtige tårer, når hun bliver ked af det, og når hun bliver træt og falder i søvn, sutter hun på sin lille lyserøde sut. Hun bevæger også sin mund realistisk, når hun drikker vand fra flasken og laver søde små lyde for at vise, hvilket humør hun er i. Du kan endda kilde hendes mave eller løfte hende op og ned, og du vil høre hende grine.

Leah er meget glad for at putte og hendes bløde krop giver masser af gode kram. Dukken er en unik mulighed for børn til at lære at tage sig af hende, samtidig med at de udvikler en ægte ansvarsfølelse og selvfølgelig masser af sjov! Lige fra at vække Leah til morgenmad, gå ud og gå ture og gøre klar til at gå i seng, at være sammen med Baby Annabell Leah er meget sjovt. Baby Annabell Leah synes det er så sjovt at blive leget med, hvis du hopper op og ned med hende, hører du måske et lille 'fnis'. Med Baby Annabell Leah er det ligesom at have en rigtig baby med søde babylyde, mundbevægelser, rigtige dukketårer og sovende øjne.

Indeholder:

  • Baby Annabell Leah - dukke med brune øjne
  • Outfit
  • Flaske
  • Sut
  • Hagesmæk

Detaljer:

  • Mål: 43 cm (H)
  • Batteribehov: 3 x AA-batterier (ikke inkluderet)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model705919
EAN4001167705919
MærkeBaby Annabell
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.