Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Our Generation lyserød scooter og hjelm til dukke - dukke medfølger ikke

Our Generation dukker, heste, tilbehør og køretøjer

Our Generation dukkerne er en del af en generation som drømmer stort. Dukkerne fra Our Generation har hver sin personlighed, styrker og egenskaber - og ikke mindst, sin helt egen stil. Dette er en generation af børn som er fast bestemte på at forandre fremtiden ved at hjælpe andre og være tro mod sig selv. Med kunskab, lidenskab og beslutsomhed er dette generationen, hvor der sker ting. Dette er Our Generation!

Vores pris: 346,-
På lager
SKU
06192-165
   

Glem ikke at tage din hjelm på! Hop op på scooteren, og lad os tage på et eventyr. Tag din yndlings Our Generation-dukke (sælges separat) ud på en køretur med Ride in Style Scooter som er kompatibel med alle Our Generations-dukkerne. Scooteren er udsmykket med lyserøde og cremefarvede detaljer. Den fine scooter er enkel, og fremstillet i et materiale, som vil overgå fra den ene generation og til den næste.

Indeholder:

  • 1 Our Generation scooter
  • 1 dukkehjelm

Detaljer:

  • Farve: lyserød
  • Mål: 50 x 19 x 35 cm
  • Passer til dukker som er ca 46 cm høje
  • Alder: fra 3 år

BEMÆRK: Dukke medfølger ikke

Produktdetaljer
ModelBD37131Z
EAN062243322295
MærkeOur Generation
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.