Baby Annabell Little Alexander - drengedukke med blød krop og sovende øjne - 36 cm

Lowest price at PriceRunner

Baby Annabell interaktive dukker og tilbehør

Med Baby Annabell er det rollespil som står i fokus, og børn elsker at lege forældre og baby med dukkerne, tøjet og tilbehøret fra Baby Annabell. Baby Annabell dukkerne er næsten som ægte babyer, med livagtige træk og funktioner. Dukkernes funktioner, tilbehør og detaljer gør dem til den perfekte ledsager for alle små dukkeforældre. Dukkeforældrene vil finde alt de har brug for i Baby Annabells verden, med det samme udstyr som babyer har, alt fra tøj, udstyr, tilbehør og møbler. Med naturtro funktioner og søde udtryk i ansigtet er denne baby alt dukkeofrældrene kan ønske sig.

Vores pris: 252,-
På lager
SKU
03227-43
   

Baby Annabell Little Alexander er den søde drengedukke med sovende øjne og blød krop. Dukken er 36 cm stor, og opmuntrer til at udvikle omsorg og ansvarsfølelse.

Ud fra det blå og musikalske outfit, kan man næsten gætte på at Alexander gerne vil være musiker, når han bliver stor. Både på huen og sparkedragten finder man noder og et sødt får med høretelefoner på, der danser til musikken. Sparkedragten har en fin pasform, og er nem for små børnehænder at tage af og på efter eget ønske. Når det er sengetid vil Alexander lukke sine søvnige, brune øjne, når han lægges på ryggen. Måske drømmer han om sin musikalske karriere? Dukken kommer også med en flaske for mere realistisk rolleleg.

Indeholder:

  • Baby Annabell Little Alexander dukke
  • Sparkedragt
  • Hue
  • Flaske

Detaljer:

  • Mål: ca. 36 cm
  • Alder: fra 1 år
Produktdetaljer
Model706473
EAN4001167706473
MærkeBaby Annabell
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.