Baby Einstein Opus’s Ocean of Discovery - sansemåtte som fyldes med vand

Lowest price at PriceRunner

Baby Einstein - en verden af læring, musik og sjove venner til nysgerrige små børn!

Baby Einstein kommer fra troen på at fremtiden tilhører dem som er nysgerrige, og gennem legetøjet fra Baby Einstein kan forældre hjælpe og bidrage i udviklingen af barnets nysgerrighed og opdagelsestrang. Legetøjet fra Baby Einstein er inspireret af en TV-serie, hvor små børn blev introduceret for musik, historier, tal og sprog tilpasset dere niveau. Legetøjet har gennemtænkte funktioner som fremmer barnets udvikling. Udforsk Baby Einsteins verden af læring, musik og sjove venner!

Vores pris: 164,-
På lager
SKU
07222-19
   

Ocean of Discovery legemåtte fra Baby Einstein fyldes med vand til sanseforskning og underholdning i maveleje.

Lad babyen udforske en verden under vand med Opus's Ocean of Discovery vand-legemadras fra Baby Einstein. Denne legemåtten fyldes med vand i midten, og luft yderst. Lad babyen sidde eller ligge på maven og udforske 6 flydende havdyr og former bevæge sig under overfalden, mens de arbejder på at udvikle sine muskler. Perfekt til nysgerrige børn fra nyfødt og opefter - her får barnet introduktion til årsag-virkning, når de berører måtten og ser undervandsdyrene svømme. 

Legemåtten bidrader til at engagere og underholde små børn og babyer, samtidig med at den stimulerer udvikling af grovmotoriske færdigheder. Brug den hjemme eller tag den med for leg på tur, måtten kan nemlig lægges sammen for minimal plads. Tøm den for vand og luft, tør den og fold sammen.

Indeholder:

  • Baby Einstein vand-legemåtte

Detaljer:

  • Mål måtte: ca. 61 x 61 x 5 cm
  • Mål æske: ca. 19 x 7 x 25 cm
  • Alder: fra 0 mdr.
  • Rengøres med en fugtig klud
Produktdetaljer
ModelBE-12628
EAN074451126282
MærkeBaby Einstein
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.