Bakugan Evolutions Starter Pack Howklor Ultra - 3 Bakugan, BakuCores og samlekort

Lowest price at PriceRunner

Bakugan figurer, BakuCores og spillekort

Du er den udvalgte som skal kæmpe for skæbnen til to verdener. Kraften er nu i dine hænder. Gær dig klar til BRAWL! Vær med i kampen med Bakugan. Slip Bakugans krafter fri når du møder dine venner i kamp i en verden af Battle planet - kun én af jer kan vinde!

Vores pris: 253,-
På lager
SKU
01226-29
   

Gør dig klar til pop-up Baku-Action med Bakugan Evolutions Starter 3-pack med Howlkor Ultra og 2 Bakugans, samt BakuCores og spillekort.

Bakugan Evolutions Starter 3-pack giver dig, hvad du skal bruge for at starte dit Bakugan-eventyr, med to episke Bakugan Colossus og Pegatrix, en Bakugan Howlkor Ultra, seks BakuCores og fire samlekort. Rul dine to Bakuganer i kamp om pop-up Baku-Action, eller vælg din Bakugan Ultra for et fantastisk spring. Denne startpakke har alt hvad du behøver for at tage din kamp til et episk niveau. Rul ind i Baku-action med to Bakugan og en Bakugan Ultra, og tænd derefter op i BakuCores, færdighedskort og karakterkort.

Rul for at transformere. Din nye Bakugan og Bakugan Ultra laver fantastiske transformationer. Rul din Bakugan, og den åbner sig, når den skifter fra en bold til en Bakugan. For en større transformation skal du rulle Bakugan Ultra, se den åbne og afsløre kraften i BakuCore.

Lad samlingen vokse. Denne startpakke er den mest episke måde at starte din Bakugan-samling på. Byt med venner for at samle den mest magtfulde gruppe af Bakugan på Battle Planet. Hvordan ruller du?

Indeholder:

  • Baugan Howlkor Ultra
  • 2 Bakugan
  • 6 BakuCores
  • 4 samlekort
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Model6063601
EAN778988414729
MærkeBakugan
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.