Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Barbie Karrieredukke Coffee Shop - barista med cafè og over 20 tilbehør

Lowest price at PriceRunner

Barbie-dukker, tøj til Barbie, dukkehuse, køretøjer og tilbehør

Fra hun blev lanceret i 1959 har Barbie ladet børn få muligheden for at drømme sig væk og være hvem eller hvad som helst. Barbie er dukken som kan gøre alt, som kan gå ind i alle roller, og som mestrer de fleste opgaver og udfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, tøj, tilbehør, udstyr og dukkehuse er legemulighederne uendelige. Udforsk Barbies verden, og skab dine egne historier med fantastiske Barbie dukker i mange forskellige varianter, Barbie tøj, Barbie dukkehuse, Barbie bil, Barbies venner og kæledyr, og Barbie tilbehør. Der findes en Barbie til en hver anledning!

Den populære Barbie dukke kommer i flere forskellige varianter, med utallige muligheder når det kommer til hårfarve, udseende og tilbehør. Den klassiske Barbie-dukke som blev lanceret i 1959 er 29 cm høj og kommer med bevægelige led. Barbie-dukken giver timesvis med leg og rolleleg til alle små Barbie fans. Med et stort udvalg af tøj, tilbehør, køretøj, dukkehus og andet er det kun fantasien som sætter grænser for legen.

Barbie biler og køretøjer lader din Barbie dukke tage ud på nye eventyr, alene eller sammen med sine venner, og du kan komme med. Barbie biler, campers og køretøjer har mange detaljer med spændende muligheder og du kan se at det er Barbie selv som har godkendt designet. Barbies biler og køretøjer er fyldt med tilbehør, funktionelitet og legemuligheder.

Barbies dukkehuse kommer i mange forskellige varianter og størrelser, en etasje, tre etager, med elevator, med pool, med møbler i alle rum, med garage til Barbies bil, og med ekstra legesæt, møbelsæt og udstyr kan du skabe din helt egen stil med Barbie.

Vores pris: 225,-
På lager
SKU
05205-41
   

Udforsk café verden med dette Barbie Coffee Shop legesæt. Hvis du elsker at lave kaffe og smoothies, kan du hjælpe Barbie med at betjene denne kaffebar.

Barbie Coffee Shop-legesættet inkluderer en Barbie-dukke iført en sød sort-hvid-stribet skjorte og et lyserødt forklæde. Barbie er klar til at betjene sine kunder, og caféen har en menutavle og en maskine til at lave lækker kaffe og forfriskende smoothies. Sæt smoothies i maskinen og drej på hjulet for at vælge hvilken det skal være, træk så i håndtaget på siden og voila, en færdig smoothie. Den kommer også med ekstraudstyr såsom en kande chokoladesirup, kaffekopper, smoothiekopper, en tekop og meget mere.

I kaffebaren er der desuden en separat afdeling til slik og frysedisk/skab til kolde drikke. Når kundens ordre er klar, kan Barbie ringe på klokken for at meddele, at kunden kan afhente sin ordre. Nam Nam! Børn vil elske de uendelige muligheder for kreativ leg og sjove rollelege i denne kaffebar. Barbie karrieredukker inspirerer børn til at drømme stort og sigte højt. Hver dukke kan nå deres mål med karriereinspirerede outfits og tilbehør. Hvilken karriere drømmer du om?

Indeholder:

  • Barbie barista dukke 
  • Kaffebar
  • Kaffekopper og smoothiekopper
  • Snacks og søde sager
  • Og meget mere

Detaljer:

  • Mål dukke: ca 29 cm (H) 
  • Mål kaffebar: 39 x 32 x 8 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModelGMW03
EAN887961862881
MærkeBarbie
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.