Batman Armory Attack Batcycle figursæt - Batman vs. Swamp Thing - 10 cm

-30%

Batman legetøj og udklædning

Batman tager kampen op mod skurke og onde kræfter i Gotham City. Til forskel fra andre superhelte har Batman ikke superkræfter, men benytter sig af sin intellekt, medhjælpere, kampsport-kunskaber, videnskab og teknologi. Nu kan du også være en del af Batmans verden med Batman-figurer, Batman legesæt, Batman-kostymer, Batman våben og tilbehør til Batman. Tag med Batman, skjult i nattens dystre mørke, mens han bekæmper sine fjender i Gotham City.

Kampagnepris 169,40
Før pris: 242,-
30%
Du sparer: 72,60
På lager
SKU
06226-128
   

Skab dine egne Batman-eventyr med Batman vs Swamp Thing Armory Attack Batcycle figursæt!

De eksklusive 10 cm høje Batman- og Swamp Thing-actionfigurer har detaljeret tegneserie-stil og våbentilbehør, der vækker dine yndlings Batman-karakterer til live. Udstyr Batman med en hammer, gribekrog, skulderkanon og meget mere. Sæt Batm,an på sit Batcycle-køretøj, drej på Batcycle-hjulet for at fastgøre tilbehøret, og du er klar til at tage kampen op mod superskurkene.

Batman- og DC-fans i alle aldre vil elske disse Batman-actionfigurer, der engagerer deres fantasi, og med figurerne kan de skabe deres egne episke superheltekampe og eventyr. Saml flere figurer og køretøjer fra et stort udvalg af Batman-sæt til den ultimative DC-samling. Gør dig klar til episk action med Batman og Swamp!

Indeholder:

  • Batman actionfigur
  • Swamp Thing actionfigur
  • Batcycle køretøj
  • 6 tilbehør

Detaljer:

  • Mål figurer: ca. 10 cm (H)
  • Alder: fra 3 år
    Produktdetaljer
    Model6064766
    EAN778988343227
    MærkeBatman
    Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.