Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
Se årets Black Deals her! Se årets Black Deals her!

Bkids senso 3-i-1 lær-at-gå vogn med en masse aktiviteter, lydeffekter, 4 melodier og lys

Bkids babylegetøj

Bkids babylegetøj kommer i lyse farver og engagerende mønstre som stimulerer babyens sanser. Bkids har lang erfaring med at producere babylegetøj af meget høj kvalitet, med fokus på design og farver som engagerer babyer og små børn. Blandt babylegetøjet fra Bkids finder du er stort udvalg af aktivitetslegetøj, stablelegetøj, rangler, puttekasser, badelegetøj, musiklegetøj, bideringe og meget mere. I sortimentet fra Bkids finder du babylegetøj som passer til babyer og småbørn i alderen 0 - 24 mdr.

Medlemspris 334,50 25%
Vores pris: 446,-
Få tilbage på lager
SKU
79213
   

Bkids senso 3-i-1 Discovery Car er et aktivitetslegetøj og gåbil i én, der vokser med barnet. Fra 6 måneder er barnet nysgerrigt og vil gerne afprøve de forskellige lyde, røre og mærke på de forskellige overflader og se på farver og lys. Når barnet bliver ældre, vil det rejse sig og kan læne sig op af gåbilen for at få hjælp. Når barnet er klar til at lære at gå, kan det finde tryghed i at have et håndtag at holde i, og gåbilen kan trille.

  • Lær-at-gå vogn med 4 melodier og 16 lydeffekter
  • Med lys, knapper og andre sjove funktioner

Indeholder:

  • Bkids senso 3-i-1 lær-at-gå vogn

Detaljer:

  • Mål: 64 x 44,5 x 18 cm
  • Batteribehov: 2 x AA-batterier (inkluderet)
  • Alder: fra 6-36 mdr.
Produktdetaljer
Model005216
EAN3021105052166
MærkeBkids
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.