Kiddieland Disney Frozen interaktiv lær-at-gå vogn - med lys og lyd

Disney Frozen - Arendelles vintereventyr med Elsa, Anna, Kristoff, Olaf og Sven

Disney Frozen har været en af Disneys største succeser gennem tiderne. I kongerige Arendelle møder du Elsa, Anna, Kristoff, Olaf og Sven, og de tager dig med på fantastiske og spændende eventyr blandt magiske kræfter, is og sne. Med Disney Frozen dukker, figurer, legesæt, udklædning, skoleting og kreative sæt kan du drømme dig tilbage til fantastiske scener og øjeblik fra filmene.

Vores pris: 333,-
Få tilbage på lager
SKU
01212-120
   

Kiddieland Disney Frozen 2 lær-at-gå vogn med blinkende lys og motiv af Elsa og Anna fra Disney Frozen 2. I dashboardet finder barnet mange sjove aktiviteter, og ved siden af rattet finder du Olaf som kan roteres.

Kiddieland Disney Frozen lær-at-gå vogn passer perfekt til børn som skal til at tage sine første skridt. Med håndtaget bagpå kan barnet skubbe bilen rundt, eller vælge at sætte sig på den og sparke afsted. Denne lær-at-gå vogn er tryg og har en solid konstruktion og giver timevis med underholdning. Perfekt legetøj til stimulering af sanser i tillæg til at det bidrager i udviklingen af motoriske udvikling.

Indeholder:

  • 1 Kiddieland Disney Frozen 2 interaktiv lær-at-gå vogn med lys og lyd

Detaljer:

  • Mål: 26 x 26 x 55 cm
  • Batteribehov: 2 x AA-batterier (inkluderet)
  • Alder: fra 12 mdr.
Produktdetaljer
Model060889
EAN661148608895
MærkeDisney Frozen
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.