Legetøjsvåben og tilbehør

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Pris
Aktuelt
Mærke
Alder
Interesse

37 produkter

per side

Blastere med skumpile, beskyttelsesudstyr, tilbehør og legetøjsvåben

Lad op og skyd løs, med skumpile, laser eller vand, kampen er i gang! Blastere, vandpistoler, vandgevær, legetøjspistoler, laserblastere eller legetøjsgevær - der er en kamp i gang i din have, og her skal du bare have fat i hvad du finder og deltage i legen. Blastere med pile kan bruges både indendørs og udendørs, og de bløde pile vil ikke beskadige vægge eller knuse ruder, men de vil kunne vælte ting og sgar, de møder på deres vej. Husk altid at bære beskyttelsesudstyr, når du leger med legetøjspistoler og blastere med pile, for selv med bløde pile kan du skade dine øjne, hvis du bliver ramt - beskyttelsesbriller er et must!

På varme sommerdage er der ikke meget, der slår en rigtig vandkrig. Fyld vandpistolen, saml vandballoner og find et gemmested, hvor dine modstandere ikke forventer at finde dig og skyde løs. Vandkrig er lige så sjovt for voksne som for børn, I leger og er aktive sammen og køler af i sommervarmen. Og vælger du en stor vandpistol, har modstanderen lidt at forholde sig til, når du sniger dig op, mens de står og fylder vandpistolen med vand.

Det kan være sjovt at være med i kampen, og her finder du et stort udvalg af forskellige legetøjspistoler, legetøjsgeværer og legetøjsblastere, som du kan bruge til at forsøge at vinde kampen. Mulighederne for kreativ leg er mange - uanset om du vil være superhelt, spion eller skurk, skyde mod målskive eller mod modstandere, og om du vil skyde med pile, vand eller laser.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.