Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Indretning og legetæpper

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Nyhet
Pris
Serie
Mærke
    POPULÆRE MÆRKER
  1. ANDRE MÆRKER A-Å
Alder
Interesse
Karakter

52 produkter

Indstil faldende rækkefølge
per side

Børneværelset er barnets egen zone, hvor det føler sig tryg, og hvor barnet er chefen og deres interesser kan få frit spil. Hvorfor ikke indrette værelset med natlamper, hylder, dekor og interiør som genspejler barnets interesser og personlighed. En natlampe der giver børneværelset lidt lys om natten, et ur og søvntræner der hjælper barnet med at forstå forskellen på dag og nat, eller en projektor der afspiller hyggelige lysbilleder. Løft legetøjet op fra gulvet og udstil dem på forskellige hylder og bokse, der kan hænges på væggen. En tipi eller et telt giver et sjovt skjulested og pynter på børneværelset. Vælg blandt indretning og tilbehør med motiv af sjove karakterer som børnene kender fra TV og film, eller dekorer med elementer der passer lige så godt på børneværelset som i resten af huset!

Legetæpper og legemåtter har ikke kun en funktion, men de bidrager også til at dekorere børneværelset eller barnets legeområde. Lav gulvet på børneværelset om til en travel by med veje, parkeringsplader og bygninger, og lad legetøjsbilerne køre rundt, vente på deres tur i lyskrydset eller tage et hvil på en ledig parkeringsplads. Det kan være turen går til bondegården, hestefarmen eller til et sted dybt inde i junglen? Brug legetæpper sammen med forskellige figurer, dyr og legesæt der skaber sjov rolleleg.

Lad tæppet eller legemåtten matche barnets lidenskab og interesser, og se hvor sjovt det er når de kan tage legen til et nyt niveau samtidig som de har et spændende, men trygt underlag at udfolde sig på!

Har du en gymnast i huset, en som elsker at hoppe og springe, eller ønsker du at give legeværelset noget ekstra? Airtrack er en blød måtte som fyldes med luft. Disse måtter passer specielt godt til gymnastik, men passer også til andre aktiviteter og er super til balance- og stabilitetstræning. Airtrack passer til både små og store, børn og voksne.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.