Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

BRIO Leg og lær- record and play papegøje 30262 - fra 12 mdr.

Lowest price at PriceRunner

BRIO togbaner, Builder byggesæt, trælegetøj og dukkevogne

BRIO har i over 100 år produceret trælegetøj af høj kvalitet. Disse klassiske legetøj i træ har været brugt i generationer - hvem har vel ikke selv haft legetøj fra BRIO som barn? BRIO togsæt, BRIO togbanetilbehør, BRIO trælegetøj, BRIO babylegetøj og BRIO dukkevogne er populært legetøj hos de fleste børn, legetøjet går i arv og trælegetøjet fra BRIO går aldrig af mode. Med nye dele, design og funktioner er legetøjet fra BRIO altid i udvikling, og udfordrer barnets motoriske færdigheder. Legetøjet fra BRIO følger barnets udvikling og vokser sammen med barnet. BRIO trælegetøj er solidt, klassisk legetøj som tåler et slag og som er udviklet og lavet for børns måder at lege på.

BRIO har i generationer lavet kvalitetslegetøj til de mindste børn som er trygt at legetøj med, og som stimulerer sanserne. Fra BRIO har vi flere typer babylegetøj som put-i-kasse, træklegetøj, hammerbræt, lær-at-gå-vogn, stabellegetøj, klodser,rangler og andet. Legetøjet er klassisk og i træ af højeste kvalitet som holder i mange år. Legetøjet til baby er specielt tilpasset barnets medfødte nysgerrighed og behov for at udforske verdenen rundt om sig.

BRIO BUILDER er en sjov byggeserie der lærer børn at sætte seje konstruktioner sammen ved hjælp af træmateriale. BRIO har trælegetøj af høj kvalitet, og fine byggesæt som udfordrer kreativiteten hos barnet. BRIO har leveret kvalitetslegetøj i generationer, og de klassiske legesager holder år efter år. Se vores udvalg af træklodser, byggesæt og babylegetøj fra den kendte mærke.

Vores pris: 173,-
På lager
SKU
05195-221
   

BRIO leg og lær - record and play papegøje, kan efterligne det du siger. Dette byggelegetøj lader barnet lege og lære på samme tid. Stable papegøjens fem dele af træ, i rigtig rækkefølge, og vupti - den begynder at snakke. Tryk på knappen for at indspille din egen stemme for så, at høre den blive afspillet med papegøjens stemme, når den er bygget i rigtig rækkefølge. Med denne papegøje bliver det endnu sjovere, at lære nye ting.

Indeholder:

  • BRIO Leg og lær- record and play papegøje

Detaljer:

  • Antal dele: 5
  • Alder: fra 12 mdr.
Produktdetaljer
Model30262
EAN7312350302622
MærkeBRIO
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.