Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Brio Builder Record and play byggesæt 34592 - 68 dele

Lowest price at PriceRunner

BRIO togbaner, Builder byggesæt, trælegetøj og dukkevogne

BRIO har i over 100 år produceret trælegetøj af høj kvalitet. Disse klassiske legetøj i træ har været brugt i generationer - hvem har vel ikke selv haft legetøj fra BRIO som barn? BRIO togsæt, BRIO togbanetilbehør, BRIO trælegetøj, BRIO babylegetøj og BRIO dukkevogne er populært legetøj hos de fleste børn, legetøjet går i arv og trælegetøjet fra BRIO går aldrig af mode. Med nye dele, design og funktioner er legetøjet fra BRIO altid i udvikling, og udfordrer barnets motoriske færdigheder. Legetøjet fra BRIO følger barnets udvikling og vokser sammen med barnet. BRIO trælegetøj er solidt, klassisk legetøj som tåler et slag og som er udviklet og lavet for børns måder at lege på.

BRIO har i generationer lavet kvalitetslegetøj til de mindste børn som er trygt at legetøj med, og som stimulerer sanserne. Fra BRIO har vi flere typer babylegetøj som put-i-kasse, træklegetøj, hammerbræt, lær-at-gå-vogn, stabellegetøj, klodser,rangler og andet. Legetøjet er klassisk og i træ af højeste kvalitet som holder i mange år. Legetøjet til baby er specielt tilpasset barnets medfødte nysgerrighed og behov for at udforske verdenen rundt om sig.

BRIO BUILDER er en sjov byggeserie der lærer børn at sætte seje konstruktioner sammen ved hjælp af træmateriale. BRIO har trælegetøj af høj kvalitet, og fine byggesæt som udfordrer kreativiteten hos barnet. BRIO har leveret kvalitetslegetøj i generationer, og de klassiske legesager holder år efter år. Se vores udvalg af træklodser, byggesæt og babylegetøj fra den kendte mærke.

Vores pris: 214,-
Få tilbage på lager
SKU
05195-212
   

Giv dine BRIO-kreationer liv med BRIO Record and play byggesættet - det perfekte byggesæt til at udfordre fantasien. Byggesættet består af 67 dele, en optags- og afspilnings-enhed og brugervenligt værktøj, så du kan bygge dine kreative værker. Optags- og afspilnings-enheden tager byggeriet til en nyt niveau, når du kan tilpasse legene med indspillet tale og musik.

Brio Record and play-legesættet lader børns byggesæt komme til live med tilføjelsen af lyd- og stemmeoptagelser. Farverige komponenter og værktøjer giver børn mulighed for hurtigt af bygge sejt legetøj såsom køretøjer og robotter. Tilføj den batteridrevne optager til dine kreationer for at tage rollespil og byggesættet til et nyt niveau. 

Indeholder:

  • Optags- og afspilnings-enhed
  • Byggedele
  • Værktøj
  • Inspirationshæfte

Detaljer:

  • Mål: 25 x 20 x 7 cm (LxHxD)
  • Batteribehov: 3 x LR44-batterier (inkluderet)
  • Alder: fra 3 år

Med Brio Builder får børn både fysiske og mentale udfordringer som giver læring på en mindeværdig og sjov måde. Når barnet bygger nyt legetøj styrkes finmotorikken og øje-hånd koordination. Brug fantasien, problem-løsningsfærdigheder og logisk tankegang til at skabe nogle spændende ting, som man vil huske længe.

Produktdetaljer
Model34592
EAN7312350345926
MærkeBRIO
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.