BRIO Racerbil tryk og kør 30226 - rød

BRIO togbaner, Builder byggesæt, trælegetøj og dukkevogne

BRIO har i over 100 år produceret trælegetøj af høj kvalitet. Disse klassiske legetøj i træ har været brugt i generationer - hvem har vel ikke selv haft legetøj fra BRIO som barn? BRIO togsæt, BRIO togbanetilbehør, BRIO trælegetøj, BRIO babylegetøj og BRIO dukkevogne er populært legetøj hos de fleste børn, legetøjet går i arv og trælegetøjet fra BRIO går aldrig af mode. Med nye dele, design og funktioner er legetøjet fra BRIO altid i udvikling, og udfordrer barnets motoriske færdigheder. Legetøjet fra BRIO følger barnets udvikling og vokser sammen med barnet. BRIO trælegetøj er solidt, klassisk legetøj som tåler et slag og som er udviklet og lavet for børns måder at lege på.

BRIO har i generationer lavet kvalitetslegetøj til de mindste børn som er trygt at legetøj med, og som stimulerer sanserne. Fra BRIO har vi flere typer babylegetøj som put-i-kasse, træklegetøj, hammerbræt, lær-at-gå-vogn, stabellegetøj, klodser,rangler og andet. Legetøjet er klassisk og i træ af højeste kvalitet som holder i mange år. Legetøjet til baby er specielt tilpasset barnets medfødte nysgerrighed og behov for at udforske verdenen rundt om sig.

BRIO BUILDER er en sjov byggeserie der lærer børn at sætte seje konstruktioner sammen ved hjælp af træmateriale. BRIO har trælegetøj af høj kvalitet, og fine byggesæt som udfordrer kreativiteten hos barnet. BRIO har leveret kvalitetslegetøj i generationer, og de klassiske legesager holder år efter år. Se vores udvalg af træklodser, byggesæt og babylegetøj fra den kendte mærke.

Vores pris: 123,-
På lager
SKU
06182-25
   

Alle, der ser denne bil med chauffør, skal straks mærke den og teste den på gulvet derhjemme. Skub bare chaufføren ned - og bilen kører. Push & Go giver sjov leg og spænding, stimulerer barnets aktivitetsbehov og forbedrer finmotorikken.

Selve legetøjsbilen er lavet af træ, og som alt BRIO trælegetøj er den lavet af FSC-certificeret træ.

Indeholder:

  • BRIO tryk og kør racerbil

Detaljer:

  • Mål: 11,6 x 8,6 x 8,6 cm
  • Alder: fra 12 mdr.
Produktdetaljer
Model30226
EAN7312350302264
MærkeBRIO
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.