Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

BRIO World Den store remise 33736 - med vendeskive og 5 døre

Lowest price at PriceRunner

BRIO togbaner, Builder byggesæt, trælegetøj og dukkevogne

BRIO har i over 100 år produceret trælegetøj af høj kvalitet. Disse klassiske legetøj i træ har været brugt i generationer - hvem har vel ikke selv haft legetøj fra BRIO som barn? BRIO togsæt, BRIO togbanetilbehør, BRIO trælegetøj, BRIO babylegetøj og BRIO dukkevogne er populært legetøj hos de fleste børn, legetøjet går i arv og trælegetøjet fra BRIO går aldrig af mode. Med nye dele, design og funktioner er legetøjet fra BRIO altid i udvikling, og udfordrer barnets motoriske færdigheder. Legetøjet fra BRIO følger barnets udvikling og vokser sammen med barnet. BRIO trælegetøj er solidt, klassisk legetøj som tåler et slag og som er udviklet og lavet for børns måder at lege på.

BRIO har i generationer lavet kvalitetslegetøj til de mindste børn som er trygt at legetøj med, og som stimulerer sanserne. Fra BRIO har vi flere typer babylegetøj som put-i-kasse, træklegetøj, hammerbræt, lær-at-gå-vogn, stabellegetøj, klodser,rangler og andet. Legetøjet er klassisk og i træ af højeste kvalitet som holder i mange år. Legetøjet til baby er specielt tilpasset barnets medfødte nysgerrighed og behov for at udforske verdenen rundt om sig.

BRIO BUILDER er en sjov byggeserie der lærer børn at sætte seje konstruktioner sammen ved hjælp af træmateriale. BRIO har trælegetøj af høj kvalitet, og fine byggesæt som udfordrer kreativiteten hos barnet. BRIO har leveret kvalitetslegetøj i generationer, og de klassiske legesager holder år efter år. Se vores udvalg af træklodser, byggesæt og babylegetøj fra den kendte mærke.

Vores pris: 390,-
Udsolgt
SKU
5085

Hvor parkerer togene? I remisen da! Brug drejeskiven til at placere togene i deres individuelle båse. Bagdørene kan også åbnes for at komme til togene bagfra. Fem køretøjer får plads inde i remisen. Drejeskive er inkluderet.

Remisen fra BRIO er lavet i træ, med plastelementer. Alle dele i træ kommer fra FSC-certificerede skove.

Indeholder:

  • 1 Remise
  • 1 drejeskive

Detaljer:

  • Mål: 43,3 x 10,7 cm (BxH)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model33736
EAN7312350337365
MærkeBRIO
BRIO Lokstall 33736 med vendeskive med spor BRIO Lokstall 33736 med vendeskive med spor

Drejeskive

Placer togene i deres individuelle båse.

Stallen har 5 dører som kan åpnes og lukkes Stallen har 5 dører som kan åpnes og lukkes

5 døre

Åbne og luk dørene ved afrejse og ankomst.

Med skyve dør bak for alternativ tilgang til togene Med skyve dør bak for alternativ tilgang til togene

Skydedør

Bagdøre kan åbnes for nem adgang til togene bagfra.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.