Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Bruder Auto Dodge RAM Racing Team - 02504

Lowest price at PriceRunner

Bruder anlægsmaskiner, traktorer, lastbiler og legetøjsbiler

Gravemaskiner, lastbiler, gaffeltrucks, bulldozere og meget mere. De utrolig populære byg- og anlægsmaskiner fra Bruder er legetøj af høj kvalitet produceret af den tyske legetøjsproducent, som er kendt for sine detaljer og virkelighedstro legebiler og køretøjer. Byggepladsen har aldrig set mere ægte ud, og med biler og køretøjer fra Bruder kan du være sikker på at udstyret aldrig svigter og at arbejdet bliver gjort!

De mest ikoniske traktor-modeller fra John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas og mange flere er lavet af det tyske kvalitetsmærke BRUDER. Bruder laver virkelighedstro og detaljerede traktorer, anhængere, plove, harver, mejetærskere, traktorer med anhængere og meget mere.Skovarbejderen må holde orden og have kontrol på alt udstyret når man skal i gang med dagens arbejdsopgaver. Der må holdes orden i skoven, der må hugges og trimmes, og alt må gøres på en sikker måde. Med skovmaskiner, tømmerbiler og arbejdsbiler fra Bruder kan små skovarbejdere starte på dagens eventyr, og være sikre på at udstyret aldrig svigter.

Alle køretøjer fra Bruder er miniaturer af ægte, store anlægsmaskiner som gør rollelegen mere realistisk. Bruder producerer biler og køretøjer som varer i generationer. De er en af verdens førende producenter af legebiler og køretøjer, og deres filosofi er at leg er en fin måde for børn at lære, vokse og opleve verden rundtom dem.

I næsten 100 år har Bruder produceret biler og køretøjer af høj kvalitet - med udgangspunkt, detaljer og design fra de ægte, store køretøjer. Hos Bruder finder du traktorer, lastblier, gravemaskiner, kranbiler og skralde biler, alle med udgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finder du biler og køretøjer af høj kvalitet, med realistiske detaljer. Køretøjer som får gjort arbejdet. Bruder biler, køretøjer, anlægsmaskiner, traktorer og udrykningskøretøj er robuste, de tåler en del, og kan bruges både indendørs og udendørs.

Når kvalitet og sikkerhed er vigtigst, så vælger du Bruder til dine børn.

Vores pris: 567,-
På lager
SKU
09195-22
   

Gamle som unge er vi interesseret i motorsport, ingen overraskelser der! Spænding og hurtige biler er nok noget vi alle morer os med og i dette fantastiske legesæt, fra den tyske kvalitetsleverandør Bruder, får du nøjagtig det, fart og spænding.

Her kommer der nemlig et helt team klar til racing. En Bruder RAM-pickup med 420 HK og firhjulstræk, en bilanhænger, en Bruder Roadster racing bil og en figur med hjelm. Der er siddeplads til figuren i begge biler. Pickuppen har 4 døre som kan åbnes og firhjulstræk. Anhængeren kan vippes og du kan nemt køre racing bilen på laddet. Du kan desuden tage taget af på racing-bilen. Så sjovt! Køretøjerne og tilbehøret fra Bruder, har unikke detaljer og virkelighedstro designs, der opmuntrer børn til historiefortælling og realistisk leg.

 • Med plads til bworld-figur i begge køretøjer
 • Pickupen har firhjulstræk, samt døre der kan åbnes
 • Anhængeren kan vippes
 • Med plads til racerbilen på ladet
 • Med aftageligt tag på racerbilen

Indeholder:

 • Bruder Auto Dodge RAM Pickup med anhænger
 • Bruder Roadster racing bil
 • Figur med hjelm

Detaljer:

 • Mål: ca. 51 x 20 x 35,5 cm (LxBxH)
 • Skala: 1:16
 • Materiale: plastik (ABS)
 • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Model02504
EAN4001702025045
MærkeBruder
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.