Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Bruder John Deere 6920 Traktor med frontlæsser - 02052

Lowest price at PriceRunner

Bruder anlægsmaskiner, traktorer, lastbiler og legetøjsbiler

Gravemaskiner, lastbiler, gaffeltrucks, bulldozere og meget mere. De utrolig populære byg- og anlægsmaskiner fra Bruder er legetøj af høj kvalitet produceret af den tyske legetøjsproducent, som er kendt for sine detaljer og virkelighedstro legebiler og køretøjer. Byggepladsen har aldrig set mere ægte ud, og med biler og køretøjer fra Bruder kan du være sikker på at udstyret aldrig svigter og at arbejdet bliver gjort!

De mest ikoniske traktor-modeller fra John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas og mange flere er lavet af det tyske kvalitetsmærke BRUDER. Bruder laver virkelighedstro og detaljerede traktorer, anhængere, plove, harver, mejetærskere, traktorer med anhængere og meget mere.Skovarbejderen må holde orden og have kontrol på alt udstyret når man skal i gang med dagens arbejdsopgaver. Der må holdes orden i skoven, der må hugges og trimmes, og alt må gøres på en sikker måde. Med skovmaskiner, tømmerbiler og arbejdsbiler fra Bruder kan små skovarbejdere starte på dagens eventyr, og være sikre på at udstyret aldrig svigter.

Alle køretøjer fra Bruder er miniaturer af ægte, store anlægsmaskiner som gør rollelegen mere realistisk. Bruder producerer biler og køretøjer som varer i generationer. De er en af verdens førende producenter af legebiler og køretøjer, og deres filosofi er at leg er en fin måde for børn at lære, vokse og opleve verden rundtom dem.

I næsten 100 år har Bruder produceret biler og køretøjer af høj kvalitet - med udgangspunkt, detaljer og design fra de ægte, store køretøjer. Hos Bruder finder du traktorer, lastblier, gravemaskiner, kranbiler og skralde biler, alle med udgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finder du biler og køretøjer af høj kvalitet, med realistiske detaljer. Køretøjer som får gjort arbejdet. Bruder biler, køretøjer, anlægsmaskiner, traktorer og udrykningskøretøj er robuste, de tåler en del, og kan bruges både indendørs og udendørs.

Når kvalitet og sikkerhed er vigtigst, så vælger du Bruder til dine børn.

Vores pris: 282,-
På lager
SKU
2216
   

Denne John Deere 6920 traktor med skovl fra den tyske kvalitetsleverandør Bruder, har flotte detaljer og seje funktioner. Forakslen kan styres via rattet i førerhuset, ved hjælp af den medfølgende styrestang, som børnene kan fastgøre til rattet gennem førerhusets tag. Frontlæsseren kan nemt tages af og på, og motorhjelmen kan åbnes, så det er muligt at studere motoren tæt på.

Med denne traktor kan små landmænd genskabe arbejdet på markerne og produktionen af landbrugsprodukter. Køretøjerne og tilbehøret fra Bruder har virkelighedstro design, der giver timevis med realistisk og sjov leg.

  • John Deere 6920 traktor med frontlæsser fra Bruder Profi-serien
  • Med motorhjelm der kan åbnes og lukkes
  • Aftagelig og fuldt fungerede frontlæsser
  • Foraksel der kan styres med den medfølgende styrestang

Indeholder:

  • Bruder John Deere 6920 Traktor med frontlæsser 02052

Detaljer:

  • Mål: ca. 38,5 x 16,5 x 18 cm
  • Skala: 1:16
  • Materiale: plastik
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model02052
EAN4001702020521
MærkeBruder
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.