Bruder Liebherr Articulated Vejlæsser L574 - 02430

Lowest price at PriceRunner

Bruder biler, traktorer, anlægsmaskiner og skovbrugsmaskiner

Gravemaskiner, lastbiler, gaffeltrucks, bulldozere og meget mere. De utrolig populære byg- og anlægsmaskiner fra Bruder er legetøj af høj kvalitet produceret af den tyske legetøjsproducent, som er kendt for sine detaljer og virkelighedstro legebiler og køretøjer. Byggepladsen har aldrig set mere ægte ud, og med biler og køretøjer fra Bruder kan du være sikker på at udstyret aldrig svigter og at arbejdet bliver gjort!

De mest ikoniske traktor-modeller fra John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas og mange flere er lavet af det tyske kvalitetsmærke BRUDER. Bruder laver virkelighedstro og detaljerede traktorer, anhængere, plove, harver, mejetærskere, traktorer med anhængere og meget mere.Skovarbejderen må holde orden og have kontrol på alt udstyret når man skal i gang med dagens arbejdsopgaver. Der må holdes orden i skoven, der må hugges og trimmes, og alt må gøres på en sikker måde. Med skovmaskiner, tømmerbiler og arbejdsbiler fra Bruder kan små skovarbejdere starte på dagens eventyr, og være sikre på at udstyret aldrig svigter.

Alle køretøjer fra Bruder er miniaturer af ægte, store anlægsmaskiner som gør rollelegen mere realistisk. Bruder producerer biler og køretøjer som varer i generationer. De er en af verdens førende producenter af legebiler og køretøjer, og deres filosofi er at leg er en fin måde for børn at lære, vokse og opleve verden rundtom dem.

I næsten 100 år har Bruder produceret biler og køretøjer af høj kvalitet - med udgangspunkt, detaljer og design fra de ægte, store køretøjer. Hos Bruder finder du traktorer, lastblier, gravemaskiner, kranbiler og skralde biler, alle med udgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finder du biler og køretøjer af høj kvalitet, med realistiske detaljer. Køretøjer som får gjort arbejdet. Bruder biler, køretøjer, anlægsmaskiner, traktorer og udrykningskøretøj er robuste, de tåler en del, og kan bruges både indendørs og udendørs.

Når kvalitet og sikkerhed er vigtigst, så vælger du Bruder til dine børn.

Vores pris: 324,-
På lager
SKU
3216
   

Denne Liebherr Articulated vejlæsser L574 fra den tyske kvalitetsleverandør Bruder, har mange sjove funktioner og et realistisk design. Liebherr L574 vejlæsseren har blandt andet en motorhjelm der kan åbnes og lukkes, så man kan se motoren, nem styring, off-road bagaksel, samt en stor frontskovl, der kan tippe, og den kan styres med én hånd takket være en nyudviklet skovlmekanisme. For at gøre legen endnu sjovere kan vejlæsseren udstyres med et reservedæk (medfølger ikke). Maskinen passer perfekt sammen med resten af Bruders Super Pro- og Profi-serie. Køretøjerne og tilbehøret fra Bruder har unikke detaljer og et virkelighedstro design, der giver timevis med lærerig og underholdende leg.

  • Med stor frontskovl, der kan tippe og styres med én hånd
  • Motorhjelmen kan åbnes og lukkes
  • Med nem styring og off-road bagaksel

Indeholder:

  • Bruder Liebherr Articulated Vejlæsse L574 - 02430

Detaljer:

  • Mål: ca. 52,5 x 18,5 x 22,5 cm (LxBxH)
  • Skala: 1:16
  • Materiale: plastik (ABS)
  • Alder: fra 3 år

 

Produktdetaljer
Model02430
EAN4001702024307
MærkeBruder
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.