Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Bruder MAN TGS skraldebil med 2 skraldespande - 03761

Lowest price at PriceRunner

Bruder biler, traktorer, anlægsmaskiner og skovbrugsmaskiner

Gravemaskiner, lastbiler, gaffeltrucks, bulldozere og meget mere. De utrolig populære byg- og anlægsmaskiner fra Bruder er legetøj af høj kvalitet produceret af den tyske legetøjsproducent, som er kendt for sine detaljer og virkelighedstro legebiler og køretøjer. Byggepladsen har aldrig set mere ægte ud, og med biler og køretøjer fra Bruder kan du være sikker på at udstyret aldrig svigter og at arbejdet bliver gjort!

De mest ikoniske traktor-modeller fra John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas og mange flere er lavet af det tyske kvalitetsmærke BRUDER. Bruder laver virkelighedstro og detaljerede traktorer, anhængere, plove, harver, mejetærskere, traktorer med anhængere og meget mere.Skovarbejderen må holde orden og have kontrol på alt udstyret når man skal i gang med dagens arbejdsopgaver. Der må holdes orden i skoven, der må hugges og trimmes, og alt må gøres på en sikker måde. Med skovmaskiner, tømmerbiler og arbejdsbiler fra Bruder kan små skovarbejdere starte på dagens eventyr, og være sikre på at udstyret aldrig svigter.

Alle køretøjer fra Bruder er miniaturer af ægte, store anlægsmaskiner som gør rollelegen mere realistisk. Bruder producerer biler og køretøjer som varer i generationer. De er en af verdens førende producenter af legebiler og køretøjer, og deres filosofi er at leg er en fin måde for børn at lære, vokse og opleve verden rundtom dem.

I næsten 100 år har Bruder produceret biler og køretøjer af høj kvalitet - med udgangspunkt, detaljer og design fra de ægte, store køretøjer. Hos Bruder finder du traktorer, lastblier, gravemaskiner, kranbiler og skralde biler, alle med udgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finder du biler og køretøjer af høj kvalitet, med realistiske detaljer. Køretøjer som får gjort arbejdet. Bruder biler, køretøjer, anlægsmaskiner, traktorer og udrykningskøretøj er robuste, de tåler en del, og kan bruges både indendørs og udendørs.

Når kvalitet og sikkerhed er vigtigst, så vælger du Bruder til dine børn.

Vores pris: 561,-
Få tilbage på lager
SKU
02233-19
   

Bruder MAN TGS er en alsidig lastbil, der er perfekt egnet til byggepladser, langdistancetransport og distribution i lokalområdet. Denne lastbil er kendt for sit holdbare design, kraftfulde motorer og høj nyttelast. Denne topmoderne skraldebil har seje funktioner og realistiske detaljer. De to medfølgende skraldespande kan tømmes på siden af lastbilen, og de kan tømmes uden behov for en anden person. To skruekomprimatorer flytter affaldet inde i containeren bagud. Når bagklappen åbnes, tipper ladet for at tømme containeren. Dette detaljerede legetøj gør det muligt for børn at opleve spændende opgaver relateret til genbrug og affald på en realistisk måde.

Indeholder:

  • Bruder MAN TGS skraldebil
  • 2 skraldespande

Detaljer:

  • Mål: 54 x 19 x 26 cm
  • Skala: 1:16
  • Alder: Fra 4 år
Produktdetaljer
Model03761
EAN4001702037611
MærkeBruder
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.