Bruder Massey Ferguson 7480 Traktor med frontlæsser og trailer - 02046

Lowest price at PriceRunner

Bruder biler, traktorer, anlægsmaskiner og skovbrugsmaskiner

Gravemaskiner, lastbiler, gaffeltrucks, bulldozere og meget mere. De utrolig populære byg- og anlægsmaskiner fra Bruder er legetøj af høj kvalitet produceret af den tyske legetøjsproducent, som er kendt for sine detaljer og virkelighedstro legebiler og køretøjer. Byggepladsen har aldrig set mere ægte ud, og med biler og køretøjer fra Bruder kan du være sikker på at udstyret aldrig svigter og at arbejdet bliver gjort!

De mest ikoniske traktor-modeller fra John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas og mange flere er lavet af det tyske kvalitetsmærke BRUDER. Bruder laver virkelighedstro og detaljerede traktorer, anhængere, plove, harver, mejetærskere, traktorer med anhængere og meget mere.Skovarbejderen må holde orden og have kontrol på alt udstyret når man skal i gang med dagens arbejdsopgaver. Der må holdes orden i skoven, der må hugges og trimmes, og alt må gøres på en sikker måde. Med skovmaskiner, tømmerbiler og arbejdsbiler fra Bruder kan små skovarbejdere starte på dagens eventyr, og være sikre på at udstyret aldrig svigter.

Alle køretøjer fra Bruder er miniaturer af ægte, store anlægsmaskiner som gør rollelegen mere realistisk. Bruder producerer biler og køretøjer som varer i generationer. De er en af verdens førende producenter af legebiler og køretøjer, og deres filosofi er at leg er en fin måde for børn at lære, vokse og opleve verden rundtom dem.

I næsten 100 år har Bruder produceret biler og køretøjer af høj kvalitet - med udgangspunkt, detaljer og design fra de ægte, store køretøjer. Hos Bruder finder du traktorer, lastblier, gravemaskiner, kranbiler og skralde biler, alle med udgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finder du biler og køretøjer af høj kvalitet, med realistiske detaljer. Køretøjer som får gjort arbejdet. Bruder biler, køretøjer, anlægsmaskiner, traktorer og udrykningskøretøj er robuste, de tåler en del, og kan bruges både indendørs og udendørs.

Når kvalitet og sikkerhed er vigtigst, så vælger du Bruder til dine børn.

Vores pris: 360,-
På lager
SKU
10192-6
   

Hvad enten det skal bruges som byggemateriale eller til energiproduktion, er råvaren tømmer trendy, og bæredygtigt og effektivt skovbrug er mere relevant end nogensinde. Massey Ferguson er udstyret med en frontlæsser, der kan af- og påmonteres, og den fungerer rigtig godt til arbejde i skoven.

Rattet, som du finder i førerhuset, styrer traktoren til næste opgave, og med styrestangen kan den styres gennem taget. Tømmervognen er designet til nem og smidigt transport af tømmer, siderne kan foldes ned og sporene kan tages af. Anhængeren har støtteben, der kan foldes ud for bedre stabilitet. Køretøjerne og tilbehøret fra den tyske kvalitetsleverandør Bruder, har unikke detaljer og virkelighedstro designs, der giver timevis med realistisk og underholdende leg.

 • Motorhjelmen kan åbnes og lukkes
 • Siderne på traileren kan foldes ned
 • Frontlæsseren er fuldt fungerende og kan tages af og på
 • Med plads til en bworld-figur (sælges separat)

Indeholder:

 • Massey Ferguson traktor med frontlæsser 02046
 • trailer til tømmer
 • 3 træstammer

Detaljer:

 • Mål: ca. 76,5 x 16,5 x 17,5 cm (LxBxH)
 • Skala: 1:16
 • Materiale: plastik (ABS)
 • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model02046
EAN4001702020460
MærkeBruder
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.