Clementoni Baby - Legetæppe - 135x90 cm

Clementoni - kreative legetøj til børn

Leg skal være sjovt, og blandt produkterne fra Clementoni finder du legetøj som opmuntrer til kreativitet, lidenskab og øje for detaljer. Hobbysæt, videnskabssæt, kreative sæt, puslespil, spil, legetøj som børn lærer af, babylegetøj med lyde og lys, er bare nogen af de områder det store udvalg fra Clementoni omfavner. Legetøj fra Clementoni skal udfordre barnet og lære dem noget nyt, mens de vokser!

Vores pris: 279,-
På lager
SKU
05217-19
   

Clementoni Baby Play Mat er en blød og polstret legetæppe til de mindste, og er det perfekte, trygge sted for babyen til at lære at bevæge sig. Der er syet bløde hanke rundt om på tæppet, så man kan sætte forskelligt legetøj og tilbehør fast på (medfølger ikke), og det er med til at hjælpe barnet til at udvikle manuelle færdigheder og fastholde dem i aktiviteten.

De søde små motiver gør tæppet spændende at udforske, og legetæppet kan vaskes i maskinen, når den trænger til en vask. Takket være praktisk knappesystem kan babytæppet nemt foldes sammen og lukkes for opbevaring, eventuelt for at gøre den nemmere at tage med rundt.

Indeholder:

  • 1 Clementoni legetæppe

Detaljer:

  • Mål: 135 x 90 cm (LxB)
  • Kan vaskes i maskine
  • Kan lukkes med knap
  • Alder: fra 0 mdr.

BEMÆRK: Legebamsen medfølger ikke!

Produktdetaljer
Model17386
EAN8005125173860
MærkeClementoni
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.