Clementoni Soft Clemmy Aktivitetsbord med 8 bløde klodser - fra 10 mdr.

Lowest price at PriceRunner

Clementoni - kreative legetøj til børn

Leg skal være sjovt, og blandt produkterne fra Clementoni finder du legetøj som opmuntrer til kreativitet, lidenskab og øje for detaljer. Hobbysæt, videnskabssæt, kreative sæt, puslespil, spil, legetøj som børn lærer af, babylegetøj med lyde og lys, er bare nogen af de områder det store udvalg fra Clementoni omfavner. Legetøj fra Clementoni skal udfordre barnet og lære dem noget nyt, mens de vokser!

Vores pris: 327,-
På lager
SKU
06226-92
   

Et farverigt aktivitetsbord til baby med flere sjove aktiviteter, der stimulerer barnets nysgerrighed og sanser. Bordet leveres med en blød hammer og 8 bløde byggeklodser. Gem klodserne i det praktiske hus eller byg med dem. Børn vil elske at klemme og studere klodserne, tage dem med ind og ud af huset eller sætte dem på taget af huset.

Aktivitetslegetøjet kommer også med en katapult, der får klodserne til at "hoppe", tandhjul til at dreje på, pop-it sensorisk plade og meget mere. Her er der plads til masser af leg og udforskning, som vil udvikle barnets forståelse for årsag-virkning, samt stimulere finmotorikken.

Indeholder:

  • Clementoni aktivitetsbord
  • 8 bløde byggeklodser
  • Blød hammer

Detaljer:

  • Mål æske: ca. 12,50 x 58 x 44 cm
  • Alder: fra 10 mdr.
Produktdetaljer
Model17704
EAN8005125177042
MærkeClementoni
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.