Clementoni Baby PFF 3i1 Lær-at-gå bil med 3 sorteringsformer

Lowest price at PriceRunner

Clementoni - kreative legetøj til børn

Leg skal være sjovt, og blandt produkterne fra Clementoni finder du legetøj som opmuntrer til kreativitet, lidenskab og øje for detaljer. Hobbysæt, videnskabssæt, kreative sæt, puslespil, spil, legetøj som børn lærer af, babylegetøj med lyde og lys, er bare nogen af de områder det store udvalg fra Clementoni omfavner. Legetøj fra Clementoni skal udfordre barnet og lære dem noget nyt, mens de vokser!

Vores pris: 321,-
På lager
SKU
06226-89
   

3i1 Lær-at-gå og siddebil fra Baby Clementoni med sorteringsformer til puttekassen, lavet af recirkuleret plast.

3i1-bilen fra Clementoni er lavet af genbrugsplast og giver barnet flere legemuligheder for at gå på opdagelse. Med et forhøjet ryglæn, der fungerer som et ergonomisk skubbehåndtag, kan barnet lære at tage de første skridt. Bagsiden af bilen har masser af plads at sidde på, for endnu mere sjov og leg. Barnet kan tage hænderne på rattet og køre en tur ved at sparke. Bag på bilen er der 3 huller med forskellige former for lidt mere rolig leg med klodser. Her får barnet trænet sine koordinationsevner og logik, når de 3 klodser skal matches med hullerne.

Den flotte bil er en del af Clementoni Play For Future, hvilket betyder, at den er produceret af mindst 80% genbrugsplastik. Sikker og bæredygtigt legetøj til små børn, som tilskynder til motorisk aktivitet.

Indeholder:

  • Clementoni Baby PFF 3i1 Lær-at-gå bil
  • 3 sorteringsklodser

Detaljer:

  • Materiale: plast
  • Alder: fra 12 mdr.
Produktdetaljer
Model17663
EAN8005125176632
MærkeClementoni
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.