Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Clementoni enhjørning aktivitetslegetøj - interaktiv bamse med lys og lyde - dansk version

Clementoni - kreative legetøj til børn

Leg skal være sjovt, og blandt produkterne fra Clementoni finder du legetøj som opmuntrer til kreativitet, lidenskab og øje for detaljer. Hobbysæt, videnskabssæt, kreative sæt, puslespil, spil, legetøj som børn lærer af, babylegetøj med lyde og lys, er bare nogen af de områder det store udvalg fra Clementoni omfavner. Legetøj fra Clementoni skal udfordre barnet og lære dem noget nyt, mens de vokser!

Vores pris: 223,-
På lager
SKU
09182-221
   

Clementoni interaktiv enhjørning er en blød og dejlig bamse, der kombinerer læring med sjov leg.

Denne interaktive og bløde enhjørning fra Clementoni underholder barnet med lyde og lyseffekter. Bamsen vil hjælpe dem med at opdage de første bogstaver, tal, forme og farver på en nem og engagerende måde. Bamsen har lyseffekter, hvor hornet og kinderne lyser. Denne blød plys-enhjørning stimulerer barnets sanser og udvikler sprogkundskaber.

  Indeholder:

  • Clementoni interaktiv enhjørning-bamse

  Detaljer:

  • Mål: 32 x 26 x 18 cm
  • Batteribehov: 2 x AAA-batterier (inkluderet)
  • Alder: fra 6 mdr.
  Produktdetaljer
  Model78523
  EAN8005125785230
  MærkeClementoni
  Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.