Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Dantoy BIO sandkassesæt med køretøjer - lavet i svanemærket bioplast - 62 dele

Lowest price at PriceRunner

Dantoy - farverigt og trygt legetøj i plastik

Dantoy har i over 50 år designet og produceret innovative, farverigt og trygt legetøj i platisk. Plastiklegetøjet fra Dantoy er af meget solid kvalitet, som gør det til et godt valg også for børnehaver, skoler og andre institutioner. Dantoy plastiklegetøj er i tillæg svanemærket. Fra Dantoy finder du legetøj i plastik til sandkassen, strandlegetøj, køkkenlegetøj, biler og køretøjer i plastik, børnehavesæt og udendørslegetøj som vipper, kælke, tillebører og meget mere.

Dantoy har gennem sin "I'm Green"-bioplast serie, skabt nyt økologisk legetøj i friske og behagelige farver, der er skånsomme overfor natur og miljø.

Vores pris: 1 444,-
Få tilbage på lager
SKU
03205-66
   

Stort, solidt og slidstærkt sandkassesæt med køretøjer lavet i svanemærket bioplast. Bioplasten er fremstillet af 90% sukkerrør og klassifiserer sig derfor til at være svanemærket.

Dette sandkassesæt er perfekt til mange børn der leger samtidig. Leg i sandkassen styrker børns fysiske udvikling og opmuntrer til fantasifuld leg. Legetøjet kan vaskes i opvaskemaskine og er gode at stable, når de ikke bruges.

Indeholder:

 • Sandkassesæt med 62 dele

Detaljer:

 • Kan vaskes i maskine
 • Alder: fra 2 år
  Produktdetaljer
  Model6969
  EAN5701217069693
  MærkeDantoy
  Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.