Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Dantoy stor traktor med frontlæsser - 45 cm

Lowest price at PriceRunner

Dantoy - farverigt og trygt legetøj i plastik

Dantoy har i over 50 år designet og produceret innovative, farverigt og trygt legetøj i platisk. Plastiklegetøjet fra Dantoy er af meget solid kvalitet, som gør det til et godt valg også for børnehaver, skoler og andre institutioner. Dantoy plastiklegetøj er i tillæg svanemærket. Fra Dantoy finder du legetøj i plastik til sandkassen, strandlegetøj, køkkenlegetøj, biler og køretøjer i plastik, børnehavesæt og udendørslegetøj som vipper, kælke, tillebører og meget mere.

Dantoy har gennem sin "I'm Green"-bioplast serie, skabt nyt økologisk legetøj i friske og behagelige farver, der er skånsomme overfor natur og miljø.

Vores pris: 282,-
På lager
SKU
17568
   

En traktor med frontlæsser er et must i sandkassen eller ved strandkanten. Denne traktor fra Dantoy har en stor frontlæsser foran og store hjul, så den nemt kan kører over ujævnt terræn. Frontlæsseren kan hæves og sænkes og den sjove mand i førerhuset gør legen ekstra sjov.

Indeholder:

  • 1 Dantoy traktor med frontlæsser

Detaljer:

  • Mål: 45 cm
  • Alder: fra 2 år

Dantoy producerer plastiklegetøj og som navnet tilsiger, så er Dantoy fra Danmark. Her får du solid kvalitet, der er en favorit blandt børnehaver og skoler, samt andre institutioner. Dantoy er også den eneste legetøjsproducent i Norden med Svanemærkede legetøj.

Produktdetaljer
Model2130
EAN5701217021301
MærkeDantoy
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.