Dantoy Økologisk Bioplast Traktor med skovl

Dantoy - farverigt og trygt legetøj i plastik

Dantoy har i over 50 år designet og produceret innovative, farverigt og trygt legetøj i platisk. Plastiklegetøjet fra Dantoy er af meget solid kvalitet, som gør det til et godt valg også for børnehaver, skoler og andre institutioner. Dantoy plastiklegetøj er i tillæg svanemærket. Fra Dantoy finder du legetøj i plastik til sandkassen, strandlegetøj, køkkenlegetøj, biler og køretøjer i plastik, børnehavesæt og udendørslegetøj som vipper, kælke, tillebører og meget mere.

Dantoy har gennem sin "I'm Green"-bioplast serie, skabt nyt økologisk legetøj i friske og behagelige farver, der er skånsomme overfor natur og miljø.

Vores pris: 198,-
På lager
SKU
03193-122
   

Sej traktor med skovl i økologisk bioplast fra Dantoy! En traktor med skovl kan bruges til meget, og kan transportere og flytte forskellige ting. Med denne traktor kan børn lade fantasien få frie tøjler, og skovlen kan bevæges op og ned. Trakotren er lavet af 90% sukkerrør, og den er 100% recirkulerbar.

Dantoy har gennem sin "I'm Green"-bioplast serie, skabt nyt økologisk legetøj i friske og behagelige farver, der er skånsomme overfor natur og miljø.

Indeholder:

  • 1 Dantoy Økologisk Bioplast Traktor med skovl

Detaljer:

  • Lavet af sukkerrør
  • 100% recirkulerbar
  • 100% bæredygtig
  • Alder: fra 2 år

Alle Dantoy produkter er Svanemærket, og det betyder at legetøjet er fri for ftalater, parfume, BPA og hormonforstyrrende stoffer. Svanemærket stiller også høje krav til sikkerhed, kvalitet og levetid. Dantoy har i over 50 år designet og produceret innovativt, farverigt og trygt legetøj i solid plast fra sin fabrik i Danmark. Alle produkter er godkendt til kontakt med madvarer og tåler opvaskemaskine og mikrobølgeovn.

Produktdetaljer
Model5630
EAN5701217056303
MærkeDantoy
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.