Dantoy legetøjsservice - picnicsæt i plast

Dantoy - farverigt og trygt legetøj i plastik

Dantoy har i over 50 år designet og produceret innovative, farverigt og trygt legetøj i platisk. Plastiklegetøjet fra Dantoy er af meget solid kvalitet, som gør det til et godt valg også for børnehaver, skoler og andre institutioner. Dantoy plastiklegetøj er i tillæg svanemærket. Fra Dantoy finder du legetøj i plastik til sandkassen, strandlegetøj, køkkenlegetøj, biler og køretøjer i plastik, børnehavesæt og udendørslegetøj som vipper, kælke, tillebører og meget mere.

Dantoy har gennem sin "I'm Green"-bioplast serie, skabt nyt økologisk legetøj i friske og behagelige farver, der er skånsomme overfor natur og miljø.

Vores pris: 132,-
På lager
SKU
3822
   

Picnicsættet i plast fra Dantoy er et elegant, lille picnicsæt, der både kan leges med indendørs og ude i haven eller i sandkassen. Inviter dine bamser eller familie og venner på en picnic, hvor du serverer de lækreste retter. Legetøjet fra Dantoy kan vaskes i opvaskemaskinen.

Indeholder:

  • Dantoy picnicsæt i plast

Detaljer:

  • Alder: fra 2 år

Alle Dantoy produkter er Svanemærket, og det betyder at legetøjet er fri for ftalater, parfume, BPA og hormonforstyrrende stoffer. Svanemærket stiller også høje krav til sikkerhed, kvalitet og levetid. Dantoy har i over 50 år designet og produceret innovativt, farverigt og trygt legetøj i solid plast fra sin fabrik i Danmark. Alle produkter er godkendt til kontakt med madvarer og tåler opvaskemaskine og mikrobølgeovn.

Produktdetaljer
Model4248
EAN5701217042481
MærkeDantoy
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.