Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Dantoy Legetøjsservice - kaffesæt pink - 17 dele

Dantoy - farverigt og trygt legetøj i plastik

Dantoy har i over 50 år designet og produceret innovative, farverigt og trygt legetøj i platisk. Plastiklegetøjet fra Dantoy er af meget solid kvalitet, som gør det til et godt valg også for børnehaver, skoler og andre institutioner. Dantoy plastiklegetøj er i tillæg svanemærket. Fra Dantoy finder du legetøj i plastik til sandkassen, strandlegetøj, køkkenlegetøj, biler og køretøjer i plastik, børnehavesæt og udendørslegetøj som vipper, kælke, tillebører og meget mere.

Dantoy har gennem sin "I'm Green"-bioplast serie, skabt nyt økologisk legetøj i friske og behagelige farver, der er skånsomme overfor natur og miljø.

Vores pris: 97,-
På lager
SKU
17586
   

Kaffesættet fra Dantoys My Little Princess-kollektion opmuntrer til kreativ rolleleg, hvor børn kan lade som om de serverer kaffe og kager til sine dukker og bamser, familie eller venner. Kaffesættet kan vaskes i opvaskemaskinen, og kan bruges både indenfor og ude i haven eller i sandkassen.

Indeholder:

  • Dantoy My little princess kaffesæt i 17 dele

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år

Alle Dantoy produkter er Svanemærket, og det betyder at legetøjet er fri for ftalater, parfume, BPA og hormonforstyrrende stoffer. Svanemærket stiller også høje krav til sikkerhed, kvalitet og levetid. Dantoy har i over 50 år designet og produceret innovativt, farverigt og trygt legetøj i solid plast fra sin fabrik i Danmark. Alle produkter er godkendt til kontakt med madvarer og tåler opvaskemaskine og mikrobølgeovn.

Produktdetaljer
Model4396/ 4395
EAN5701217043969
MærkeDantoy
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.