Dantoy BIO lastbil med tiplad - 30 cm

Dantoy - farverigt og trygt legetøj i plastik

Dantoy har i over 50 år designet og produceret innovative, farverigt og trygt legetøj i platisk. Plastiklegetøjet fra Dantoy er af meget solid kvalitet, som gør det til et godt valg også for børnehaver, skoler og andre institutioner. Dantoy plastiklegetøj er i tillæg svanemærket. Fra Dantoy finder du legetøj i plastik til sandkassen, strandlegetøj, køkkenlegetøj, biler og køretøjer i plastik, børnehavesæt og udendørslegetøj som vipper, kælke, tillebører og meget mere.

Dantoy har gennem sin "I'm Green"-bioplast serie, skabt nyt økologisk legetøj i friske og behagelige farver, der er skånsomme overfor natur og miljø.

Vores pris: 185,-
På lager
SKU
03193-121
   

En smart og lækker lastbil i friske og moderne farver fra Dantoy, lavet af økologisk Bioplast-materiale. Tag lastbilen med på tur i haven eller sandkassen, eller brug den indenfor. Bilen har afrundede kanter og er behagelig at tage på, og passer perfekt i små børnehænder. Ladet er stort nok til at fragte både sand, vand og andre materialer, og den har i tillæg en praktisk og sjov tippemekanisme.

Dantoy har gennem sin "I'm Green" bioplast-serie skabt nyt økologisk legetøj i friske og behagelige farver, der er skånsomme overfor natur og miljø.

Indeholder:

  • Dantoy Lastebil BIO

Detaljer:

  • Mål: 29,5 x 15 x 17 cm
  • Svanemærket
  • 100% recirkulerbar
  • 100% bæredygtig
  • Kan vaskes i opvaskmaskine
  • Alder: fra 2 år

Alle Dantoy produkter er Svanemærket, og det betyder at legetøjet er fri for ftalater, parfume, BPA og hormonforstyrrende stoffer. Svanemærket stiller også høje krav til sikkerhed, kvalitet og levetid. Dantoy har i over 50 år designet og produceret innovativt, farverigt og trygt legetøj i solid plast fra sin fabrik i Danmark. Alle produkter er godkendt til kontakt med madvarer og tåler opvaskemaskine og mikrobølgeovn.

Produktdetaljer
Model5620
EAN5701217056204
MærkeDantoy
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.