Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Dickie Toys biltransportør - 3 biler inkluderet - blå

Lowest price at PriceRunner

Dickie Toys biler, udrykningskøretøj og anlægsmaskiner

De enkle og sjove modeller til de mindste, de små kopier af anlægsmaskiner og udrykningskøretøj som opmuntrer til rollespil til de lidt større børn, og de mere kompliserede køretøj med flere dele og funktioner til de ældste. Enten man er på jagt efter en enkel bil, en mekanisk model eller mere tekniske køretøj, har Dickie Toys land erfaring med at inspirere børn til leg med biler og køretøj. Dickie Toys har et omfattende udvalg, med alle slags temaer at vælge imellem, som vokser med barnet gennem deres forskellige stadier af udvikling.

Vores pris: 69,-
På lager
SKU
09182-185
   

Denne blå firehjulet biltransportør fra Dickie Toys har plads til 3 legetøjsbiler, som også medfølger i dette sæt. Med bevægelige dele gør det legen endnu mere realistisk. Kører de små biler op på lastbilen, og fragt dem videre til næste lokation, om det er en garage eller et billøb, det bestemmer du selv! 

Kør på nye eventyr med denne bilpakke fra Dickie Toys.

Indeholder:

  • Dickie Toys biltransportør - blå
  • 3 legetøjsbiler

Detaljer:

  • Mål: ca. 15 x 34 x 5 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model203745008
EAN4006333050862
MærkeDickie Toys
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.