Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Dickie Toys skraldebil med lys og lyd - 30 cm

-27%
Lowest price at PriceRunner

Dickie Toys biler, udrykningskøretøj og anlægsmaskiner

De enkle og sjove modeller til de mindste, de små kopier af anlægsmaskiner og udrykningskøretøj som opmuntrer til rollespil til de lidt større børn, og de mere kompliserede køretøj med flere dele og funktioner til de ældste. Enten man er på jagt efter en enkel bil, en mekanisk model eller mere tekniske køretøj, har Dickie Toys land erfaring med at inspirere børn til leg med biler og køretøj. Dickie Toys har et omfattende udvalg, med alle slags temaer at vælge imellem, som vokser med barnet gennem deres forskellige stadier af udvikling.

Kampagnepris 135,- Før pris: 186,-
27%
Du sparer: 51,-
På lager
SKU
09182-188
   

Med skraldebilen fra Dickie Toys bliver det sjovt at rydde op. Skraldebilen fra Dickie Toys Action-serie lærer små børn, hvor vigtigt det er med renlighed og skraldesortering, for at holde ro og orden i en by. Og takket være funktioner som lys, lys og frihjulsfunktion, bliver læringen og legen ekstra sjov. Skraldespanden på bilen kan bevæge sig op og ned.

Funktioner:

  • Med lys og lyd
  • Skraldespand som kan bevæges

Indeholder:

  • Dickie Toys skraldebil
  • 1 skraldespand

Detaljer:

  • Mål: 30 cm
  • Batteri medfølger
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model203306001
EAN4006333049880
MærkeDickie Toys
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.