Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Disney Frozen kostume - Elsa classic kjole med kappe - 6 år - 116 cm

Disney Frozen - Arendelles vintereventyr med Elsa, Anna, Kristoff, Olaf og Sven

Disney Frozen har været en af Disneys største succeser gennem tiderne. I kongerige Arendelle møder du Elsa, Anna, Kristoff, Olaf og Sven, og de tager dig med på fantastiske og spændende eventyr blandt magiske kræfter, is og sne. Med Disney Frozen dukker, figurer, legesæt, udklædning, skoleting og kreative sæt kan du drømme dig tilbage til fantastiske scener og øjeblik fra filmene.

Vores pris: 221,-
På lager
SKU
06195-67
   

Slip de hemmelige kræfter med Elsa fra Disney Frozen løs med dette kostume i størrelse 5-6 år! Tag denne isblå og lilla kjole på med flotte detaljer og se kongelig ud, mens du spankulerer over gulvet. Træd ind i rollen som den smukke dronning af Arendelle og shine i dine omgivelser med Elsas kjole. Men, vær forsigtig at du ikke skaber evig vinter!

Kjolen har et pænt tryk foran med glitrende detaljer og mønster, samt lange, glitrende ærmer. Der er også en flot kappe på kjolen i gennemsigtig tyl. Perfekt til en Frost-fan!

Indeholder:

  • Elsa kjole med kappe

Detaljer:

  • Størrelse: medium - 116 cm
  • Alder: 5-6 år
  • Materiale: 100% polyester

BEMÆRK: Sko medfølger ikke.

Produktdetaljer
Model300284-M
EAN883028360383
MærkeDisney Frozen
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.