Disney Princess Encanto Familien Madrigal gavesæt med 12 figurer - 7 cm

Lowest price at PriceRunner

En magisk, actionfyldt, klassisk eller barnlig underholdende verden i Disneys kendte univers!

Leder du efter en magisk verden blandt prinsesser, hvor alt kan ske? Er du på jagt efter et vintereventyr, hvor ukendte kræfter lurer? Er en actionfyldt verden, hvor det gode kæmper mod det onde det du ser efter? Eller ønsker du at tage til et spændende sted ude i verdensrummet, hvor kampen om magten over galaksen er i fokus? Du kan stoppe her!

Disneys mange prinsesser, prinser, feer og magiske dyr har troldebundet børn og voksne i generationer. Opdag en magisk verden med klassiske prinsesser, kælige vinterprinsesser, prinsesser under vand, skjulte prinsesser eller kommende prinsesser. I Disneys verden finder du så meget mere end prinsesser, feer og klassiske tegneseriefigurer, det indeholder også et actionfyldt univers.

Vores pris: 315,-
På lager
SKU
03226-83
   

Træd ind i den magiske verden i Disneys Encanto med disse små dukker af Madrigal-familien! Hver dukke er udformet efter et individuelt medlem af Madrigal-familien, og der medfølger et stykke tilbehør, der repræsenterer figurens magiske evner. Med bevægelige arme og ben kan du posere figurerne og efterligne dine yndlingsscener med Mirabel, Antonio, Isabela, Luisa, Pepa, Julieta, Abuela Alma, Bruno, Camilo og Chispi.

Disneys Encanto fortæller historien om en ekstraordinær familie, Madrigal-familien, der bor i Colombias bjerge, i et magisk hus, i en pulserende by, på et vidunderligt, fortryllet sted kaldet ‘Encanto’. Encantos magi har velsignet ethvert barn i familien med en unik evne, fra superstyrke til helbredende kræfter – ethvert barn med undtagelse af ét, Mirabel. Men da hun finder ud af, at den magi, der omgiver Encanto, er i fare, beslutter Mirabel, at hun, den eneste almindelige person i Madrigal-familien, måske rent faktisk er den exceptionelle families sidste håb.

Tag Madrigal-familien med, uanset hvor du skal hen. Hver figur måler omkring 7-8 cm og kan kombineres med Disney Encanto Feature Casa Madrigal legesættet (219384, sælges separat).

Indeholder:

  • 12 figurer - Familien Madrigal

Detaljer:

  • Mål figur: 7-8 cm (H)
  • Mål æske: ca. 30 x 10 x 30 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model219374
EAN192995219182
MærkeDisney
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.