Disney Princess Encanto musikalsk dukke - Mirabel der synger og spiller harmonika - engelsk tale

-33%
Lowest price at PriceRunner

Disney Princess - et univers med prinsesser og heltinder

Disney Princess samler alle prinsesserne du kender fra Disneys mange prinsessefilm. Hver prinsesse har sit karakteristiske udseende og tøj, små venner og hjælpere, og evner som hjælper dem i kampen mod det onde. Disney Princess univers dækker en hel række af prinsesser og kvindelige heltinderm som Askepot, Snehvide, Ariel, Aurora, Tornerose, Merida, Jasmin, Mulan og Tiana. Opdag en magisk verden sammen med Disneys prinsesser, og genskab scener og eventyr med figurer, figursæt, udklædning, dukker og tilbehør.

Kampagnepris 175,-
Før pris: 261,-
33%
Du sparer: 86,-
På lager
SKU
03226-81
   

Fejr magien bag Disney Encanto med din egen syngende Mirabel-dukke. Denne dukke spiller harmonika, som Mirabel gør i filmen, med lidt hjælp fra dig. Træk håndtaget ned bagpå dukken for at sætte Mirabels arme i bevægelse for at "spille" på harmonika, mens hun synger. Klædt i sit signaturtøj inspireret af filmen, består Mirabels outfit af en smuk broderidesignet kjole, der er tro mod filmen. Genskab dine yndlingsscener fra Encanto, og tag Mirabel med på dine egne musikalske eventyr.

Walt Disneys animationsfilm Encanto fortæller historien om den utrolige Madrigal-familie, som bor i et magisk hus på et charmerende sted kaldet Encanto, gemt i bjergene i Colombia. Encantos magi har udstyret hvert barn i Madrigal-familien med en unik gave på nær én - nemlig hovedpersonen Mirabel. Da hun opdager, at magien, der omfavner Encanto, er i fare, beslutter Mirabel sig for, at hun, som den eneste almindelige Madrigal, kan være denne unikke families sidste håb.

Indeholder:

  • Disney Encanto Mirabel dukke med harmonika
  • Hat

Detaljer:

  • Mål: ca. 28 x 10 x 8 cm
  • Batteribehov: 3 x LR44-knappebatteri (inkluderet)
  • Sprog: engelsk
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model219534
EAN192995219533
MærkeDisney Princess
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.