Educa Disney Cars 3 Puslespil - 2 x 48 brikker - McQueen, Ramirez og Miss Fritter

Disney Cars

I en verden fuld af biler, køretøjer, racerkøring, billøb og bilaction finder vi Lynet McQueen og hans venner. Med udgangspunkt i det store Piston Cup-billøb har filmene og karakterene underholdt børn (og voksne) i mere end 10 år. Genskab scener og øjeblik fra filmene med biler, legesæt, køretøjer, figursæt og meget mere, med Lynet McQueen, Cruz Ramirez, Smokey, Sterling, Mater, Jackson Stoem, Luigi, Salle Carrera, Doc Huden, Sheriff, Rusty og Dusty og alle de andre som du kender fra filmene og serien Disney Cars.

Vores pris: 114,-
Få tilbage på lager
SKU
02225-29
   

Educa puslespil med 2 motiver af Disney Cars 3, passer perfekt til de mindste.

Hvert puslespil har 48 brikker og måler 28 x 20 cm, når de er færdige. Puslespil er populært og en altopslugende hobby. Med Educa kan du lægge store eller små puslespil. Sværhedsgraden varierer fra nogle få til mange tusinde puslespilbrikker. Puslespil er derfor en aktivitet, der passer til både små og store.

Puslespil er underholdende og lærerige og kan lægges alene eller sammen med familie og venner. For de allermindste kan puslespil være en god måde, at træne finmotorik og øje-hånd koordination.

Indeholder:

  • 2 Educa Puslespil - 2 x 48 brikker - Disney Cars 3

Detaljer:

  • Motiv: Disney Cars 3
  • Mål færdig: 28 x 20 cm (HxL)
  • Antal brikker: 2 x 48
  • Sværhedsgrad: let/medium
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Model17177
EAN8412668171770
MærkeDisney Cars
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.