Educa Puslespil 6, 9, 12 og 16 brikker - 4 puslespil med gårdsdyr

Educa spil og puslespil giver dig underholdning og læring gennem flotte motiver og dele af høj kvalitet.

Puslespil kan være både underholdende og lærerige, og puslespillene fra Educa er ingen undtagelse. Educas historie går tilbage til 1894 og de er stadig et af verdens førende mærker og sætter standarden inden for pædagogiske spil og puslespil. Educa-mærket er en garanti for kvalitet, og alle dele gennemgår strenge sikkerheds- og kvalitetskontroller, og der anvendes fornyelige og miljøvenlige råvarer af topkvalitet. Educa har et stort udvalg af spil og puslespil, der passer til alle aldre!

Vores pris: 98,-
Få tilbage på lager
SKU
02225-11
   

4 Educa puslespil med større brikker - her med motiver af gårdsdyr.

Hvert puslespil har store brikker, der er lette at tage fat i og passer perfekt til børn fra 3 år. Puslespil er populært og en altopslugende hobby. Med Educa kan du lægge store eller små puslespil. Sværhedsgraden varierer fra nogle få til mange tusinde puslespilbrikker. Puslespil er derfor en aktivitet, der passer til både små og store.

Puslespil er underholdende og lærerige og kan lægges alene eller sammen med familie og venner. For de allermindste kan puslespil være en god måde, at træne finmotorik og øje-hånd koordination.

Indeholder:

  • 4 Educa puslespil med gårdsdyr

Detaljer:

  • Motiv: gårdsdyr
  • Antal brikker: 6, 9, 12 og 16 brikker
  • Mål færdig puslet: 16 x 16 cm (HxL)
  • Sværhedsgrad: let
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model17145
EAN8412668171459
MærkeEduca
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.