Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Europakort med flag, lande og hovedstæder Rammepuslespil Maxi - 70 brikker - L.A. Larsen

L.A. Larsen puslespil - underholdende og pedagogiske puslespil

Puslespillene fra L.A. Larsen er norskproduceret puslespil. Kvalitetsprodukter til børn og voksne som elsker at lægge puslespil. Puslespillene fra L.A. Larsen er underholdende og lærerige, hvor den som lægger puslespillet kan sætte ord til billede, lære at tælle, lære klokken eller pusle motiver af dyr, gårdsliv eller fantasi-motiver.

Vores pris: 74,-
På lager
SKU
20546
   

Med dette Maxi Rammepuslespil fra L.A. Larsen kan børn lære om Europa og placere landene korrekt, mens de lærer om hvert lands flag og hovedstæder. Puslespillet består af 70 brikker, der er sat sammen til Europakortet i rammen. I midten af rammen skal kortstykkerne sættes på plads, og på yderrammen skal flagene lægges til det rigtige land.

Kan du finde ud af hvilket flag og hvilken hovedstad der tilhører landende? Placer så mange flag som du kan først, og placer derefter brikkerne af kortet på plads, så du kan bruge kortet til at hjælpe dig med at placere de sidste flagbrikker. Dette er det perfekte pædagogiske puslespil for børn, hvor de kan lære geografi, mens de lægger puslespil. Puslespillet egner sig bedst til lidt større børn.

Indeholder:

  • Rammepuslespil Maxi med Europakort

Detaljer:

  • Mål: 36,5 x 28,5 cm
  • Antal brikker: 70
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Model101247
EAN7023852101247
MærkeL.A. Larsen
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.