Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

EduFun 100 Byggeklodser i træ - pastelfarver

EduFun legetøj i træ

Alt trælegetøjet fra EduFun er FSC-certificeret, symbolet for bærekraftig skovbrug. Trælegetøjet fra EduFun er unikt legetøj i træ, som er med til at inspirere børn til underholdende og kreativ leg. Legetøjet er lavet af træ af høj kvalitet og malet i farver som appelerer til børn og fanger deres opmærksomhesd. Dukkehus, møbler til dukkehus, aktivitetslegetøj, byggeklodser, pedagogiske legetøj, legemad, babylegetøj og legetøj i træ som fremmer udviklingen af barnets motoriske fædrigheder gennem leg og rollepil.

EduFun trælegetøj er lavet af naturlige materialer, tåler leg og er beregnet til at vare i generationer.

Vores pris: 146,-
På lager
SKU
06182-153
   

Stort sæt med farverige byggeklodser i træ fra EduFun. Byggeklodserne kommer i flere forskellige pastelfarver. Byg forskellige tårn, forme og konstruktioner, og riv dem ned. Det er ekstra sjovt når mor eller far bygger, og du kan rive det ned og høre alle klodserne falde i gulvet.

I låget på boksen finder du flere forskellige forme, så boksen også bliver til en puttekasse.

Indeholder:

  • EduFun byggeklodser - pastelfarver

Detaljer:

  • Antal dele: 100
  • Alder: fra 12 mdr.
Produktdetaljer
Model2505
EAN7040698716350
MærkeEduFun
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.