Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

EduFun farverige byggeklodser i træ - 100 dele

EduFun legetøj i træ

Alt trælegetøjet fra EduFun er FSC-certificeret, symbolet for bærekraftig skovbrug. Trælegetøjet fra EduFun er unikt legetøj i træ, som er med til at inspirere børn til underholdende og kreativ leg. Legetøjet er lavet af træ af høj kvalitet og malet i farver som appelerer til børn og fanger deres opmærksomhesd. Dukkehus, møbler til dukkehus, aktivitetslegetøj, byggeklodser, pedagogiske legetøj, legemad, babylegetøj og legetøj i træ som fremmer udviklingen af barnets motoriske fædrigheder gennem leg og rollepil.

EduFun trælegetøj er lavet af naturlige materialer, tåler leg og er beregnet til at vare i generationer.

Vores pris: 146,-
På lager
SKU
2903
   

Flotte og farverige byggeklodser i træ fra EduFun. Her er det kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan klare at bygge! Sættet kommer med 100 klodser i forskellige former og med forskellige farver og mønstre. Træklodserne kommer i en opbevaringsbøtte med puttelåg og håndtag.

Perfekt til motorisk leg, der også stimulerer barnets øje-hånd koordination og kreativitet.

Indeholder:

  • 100 EduFun træbyggeklodser
  • Opbevaringsbøtte med låg og håndtag

Detaljer:

  • Materiale: træ
  • Alder: fra 1 år

 

Produktdetaljer
Model2003
EAN6942397320030
MærkeEduFun
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.