Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

EduFun aktivitets- og puttekasse i træ - bondegård

EduFun legetøj i træ

Alt trælegetøjet fra EduFun er FSC-certificeret, symbolet for bærekraftig skovbrug. Trælegetøjet fra EduFun er unikt legetøj i træ, som er med til at inspirere børn til underholdende og kreativ leg. Legetøjet er lavet af træ af høj kvalitet og malet i farver som appelerer til børn og fanger deres opmærksomhesd. Dukkehus, møbler til dukkehus, aktivitetslegetøj, byggeklodser, pedagogiske legetøj, legemad, babylegetøj og legetøj i træ som fremmer udviklingen af barnets motoriske fædrigheder gennem leg og rollepil.

EduFun trælegetøj er lavet af naturlige materialer, tåler leg og er beregnet til at vare i generationer.

Vores pris: 183,-
På lager
SKU
05192-80
   

EduFun aktivitets- og puttekasse giver barnet mulighed for at lære at genkende former og farver.

Dette aktivitetslegetøj fra EduFun kommer med flere sjove aktiviteter, som børn vil elske. Lad dem lære om form og farve, genkendelse og årsag og virkning. Skab motiver med de vendbare klodser, spin tandhjulene og find den rigtige form til klodserne. Tryk på husets skorsten, og huset vil lave sjove lyde. Så sjovt! Fint værktøj til at udvikle øje-hånd koordination.

Dele af låget kan tages af, så det er nemt at få fat i delene inde i huset.

Indeholder:

  • EduFun aktivitets- og puttekasse - bondegård
  • 6 klodser i forskellige former og farver

Detaljer:

  • Materiale: træ
  • Alder: fra 18 mdr.
Produktdetaljer
Model2058
EAN6942397320580
MærkeEduFun
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.