Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Elbiler til børn

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Nyhet
Pris
Mærke
    POPULÆRE MÆRKER
  1. ANDRE MÆRKER A-Å
Alder

13 produkter

Indstil faldende rækkefølge
per side

Se vores store udvalg af elbiler og andre elektriske køretøjer til børn! I denne kategori finder du elbiler, der minder om ægte biler fra verdenskendte bilmærker, samt forskellige udgaver af firhjulstrækkere, motorcykler og større køretøjer. Har du brug for ekstraudstyr til dit køretøj, kan du også finde det her. Køretøjerne kommer i forskellige størrelser og farver, der passer til børn i flere aldre. Flere af køretøjerne har plads til ét barn ad gangen, men man kan også finde biler med plads til flere.

Vores elektriske biler har kraftige batteripakker og dæk, der giver godt feste på underlagene børnene skal køre på. Lad børn lære om hvordan de skal opføre sig i trafikken indenfor trygge rammer og i fartkontrollerede omgivelser. Nogen af køretøjerne har egne smarte børnelæse på gearet, så børn kan lære at manøvre bilen i det laveste gear, før de suser afsted i forskellige hastighedsniveauer. Lad børn kontrollere bilen selv, eller vælg en bil som de voksne kan styre med fjernbetjening. El-biler er et super sjovt legetøj for alle bil-interesserede børn, der elsker lidt fart og spænding!

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.