Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Interaktive figurer og dyr

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Pris
Aktuelt
Mærke
Alder
Interesse
Karakter

Produkter 1-40 av 41

Page
per side

Interaktive figurer med lys, lyd, bevægelser og andre funktioner

Ønsker man det lille ekstra på sin legetøjsfigur, er interaktive figurer helt perfekte. Når børn skaber sine egne historier og fortællinger med figurer findes der nemlig nogen figurer som er specielt egnet til rolleleg. I denne kategori finder man figurlegetøj og dyrefigurer med forskellige funktioner, enten lys, lyd eller bevægelige led, eller en kombination af flere funktioner. Disse spændende egenskaber gør at legen opleves endnu mere ægte.

Vores store udvalg af interaktive figurer og dyr består at forskellige figurer og karakterer som kommer til live på fantastiske måder. Nogen af de interaktive figurer kan reagerer på dine berøringer eller forskellige lyde, og andre figurer danser til musik eller kan styres med en fjernbetjening. Uanset om du vil have en figur der snakker, et kæledyr der kan gå tur eller en robot du kan programmere - dette er stedet at udforske!

Interaktive robotter er spændende og sjovt legetøj for børn. De interaktive robotter er skabt til at interagere med børn på forskellige måder. Nogen robotter kan programmeres, som gør legen lidt mere avanceret og de kan udføre spændende opgaver. Med programmerbare robotter lærer børn enkelt koding og programmering, og at tænkte logisk for at læse problemer og fuldføre udfordringer. Nogen børn har brug for en ekstra udfordring, så her kan du lade dem bygge sin helt egen interaktive ribit. Disse robotter opmuntrer barnet til at lege med forskellige byggesæt, skabe sine egne design og udfordre barnets fantasi. Med robotter som man bygger selv, robotter med kobling til smarttelefon og robotter med indebygget programvare, udfordres barnet i en ny type leg.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.