Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Fisher Price Laugh & Learn spilcontroller med lys og lyde - Dansk sprog

Lowest price at PriceRunner

Fisher-Price laver kvalitetslegetøj til kreativ leg og læring for babyer, småbørn og lidt ældre børn

Børn lærer bedst gennem leg, og leg er utrolig vigtigt for børns udvikling. Legetøjet fra Fisher-Price sender barnet ind i en verden af kreativ leg med lærelegetøj til babyer, småbørn og lidt ældre børn. Legetøjet fra Fisher-Price bidrager til barnets udvikling af finmotorik og grovmotorik, det lærer genkendelse af farver og forme, og får udfordret sin forståelse af årsag-virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn og førskolebørn, følger Fisher-price barnets vækst og ændrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-legetøj fra Fisher-Price møder børn på deres niveau, og ved hjælp af legetøj med roligt musik, billeder som bevæger sig, aktivitetstæpper tilpasset nyfødte og enkle legetøj som reagerer på barnets bevægelse, stimuleres barnets færdigheder. Fisher-Price Newborn babylegetøj passer til børn fra de er nyfødt til de er ca. 3 mdr.

Babyens første er fuld af mindeværdige milepæle, og du vil sansynligvis støde på lige så mange mindeværdige oplevelser, hvor du har brug for en hjælpende hånd. Fisher-Price Infant er legetøj specielt udviklet og tilpasset den enorme udvikling barnet går igennem fra de er ca. 3 mdr. og til de fylde 1 år. Fisher-Price babylegetøj til spædbarn er nyskabende babyudstyr, som varetager babyens sikkerhed og komfort, og giver dig tryghed, fordi du har valgt legetøj specielt designet til babyer og små børn.

Fisher-Price Toddler er legetøj til små børn fra 12 mdr. til barnet er ca. 3 år. Småbørnslegetøjet fra Fisher-Price lader dig opleve og skabe et miljø for læring og udvikling for barnet, samtidig som at I kan tilbringe værdifuld tid sammen. Fisher-Price deler legetøjet i tre aldersgrupper.

Vores pris: 132,-
På lager
SKU
10236-20
   

Laugh & Learn spilcontroller fra Fisher-Price for børn fra 6 måneder, med lyde og musik som introducerer barnet for tal og bogstaver, former og farver.

Dit barn bliver introduceret til gamingsjov med denne Laugh & Learn-legetøjscontroller, som har to 'gaming'-indstillinger og masser af aktiviteter. Når små gamere bevæger joysticket og trykker på knapperne med bogstaverne A, B, C og D og tal, kan de høre spændende sange, lyde og udtryk, som introducerer dem til tal, former, farver og meget andet. Når de små fingre griber fat om, trykker på, drejer og vipper de mange funktioner, udvikles finmotorikken såsom fingerfærdighed og hånd-øje-koordinationen. De virkelighedstro design opmuntrer din lille 'gamer' til tidlig rolleleg og fantasifuld leg.

  • Legetøjscontroller med to musikindstillinger: Læring og leg
  • Indlærer former, farver, bogstaver, tal og meget mere
  • Hold globusknappen inde i 4 sekunder for at skifte sprog

Denne elektroniske Fisher-Price leken er et spændende, pedagogisk verktøj for småbørn fra 6 måneder og opefter, og fremmer finmotorisk leg og sanseudforskning

Indeholder:

  • Fisher-Price Lauch and Learn spilcontroller

Detaljer:

  • Mål: ca. 21 x 17 x 7 cm (LxHxD)
  • Batteribehov: 3 x AAA-batterier (demo inkluderet)
  • Sprog: dansk, norsk, svensk, finsk, engelsk
  • Alder: fra 6 mdr.
Produktdetaljer
ModelHHJ46
EAN194735068708
MærkeFisher-Price
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.