Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Fisher Price Little People interaktiv Smart Stages bondegård med dyr - lys og lyd - dansk sprog

Lowest price at PriceRunner

Fisher-Price laver kvalitetslegetøj til kreativ leg og læring for babyer, småbørn og lidt ældre børn

Børn lærer bedst gennem leg, og leg er utrolig vigtigt for børns udvikling. Legetøjet fra Fisher-Price sender barnet ind i en verden af kreativ leg med lærelegetøj til babyer, småbørn og lidt ældre børn. Legetøjet fra Fisher-Price bidrager til barnets udvikling af finmotorik og grovmotorik, det lærer genkendelse af farver og forme, og får udfordret sin forståelse af årsag-virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn og førskolebørn, følger Fisher-price barnets vækst og ændrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-legetøj fra Fisher-Price møder børn på deres niveau, og ved hjælp af legetøj med roligt musik, billeder som bevæger sig, aktivitetstæpper tilpasset nyfødte og enkle legetøj som reagerer på barnets bevægelse, stimuleres barnets færdigheder. Fisher-Price Newborn babylegetøj passer til børn fra de er nyfødt til de er ca. 3 mdr.

Babyens første er fuld af mindeværdige milepæle, og du vil sansynligvis støde på lige så mange mindeværdige oplevelser, hvor du har brug for en hjælpende hånd. Fisher-Price Infant er legetøj specielt udviklet og tilpasset den enorme udvikling barnet går igennem fra de er ca. 3 mdr. og til de fylde 1 år. Fisher-Price babylegetøj til spædbarn er nyskabende babyudstyr, som varetager babyens sikkerhed og komfort, og giver dig tryghed, fordi du har valgt legetøj specielt designet til babyer og små børn.

Fisher-Price Toddler er legetøj til små børn fra 12 mdr. til barnet er ca. 3 år. Småbørnslegetøjet fra Fisher-Price lader dig opleve og skabe et miljø for læring og udvikling for barnet, samtidig som at I kan tilbringe værdifuld tid sammen. Fisher-Price deler legetøjet i tre aldersgrupper.

Vores pris: 452,-
På lager
SKU
08218-13
   

Med denne interaktive bondegård fra Fisher Price Little People kan de mindste børn i huset lære om, hvor sjovt det er at passe på dyr. Gården har 3 Smart Stages niveauer og kommer med lys og lyd.

På gården arbejder bonden med at passe alle sine dyr og har brug for lidt hjælp fra de små bønder. Her kan de yngste lære om hvordan de tager sig af dyrene, fra at made hønsene til at lægge tæppet over hesten, og de kan udforske alle de sjove aktiviteter som er på gården.

Start legen med at trykke på knappen, og dørene åbnes, og hør sjove sætninger og sange. De små bønder kan også trykke på knappen for at klække æggene, så kyllingerne kommer ud, eller vride på siloen for at give kyllingerne majs. Måske er nogen af dyrene sultne? Ring dyrene ind ved at ringe med klokken, for at fortælle dem at det er tid til mad.

Dette interaktive Fisher Price Little People bondegårdssæt er fyldt med mange spændende aktiviteter og lys, lyde og læringssange. Når de små leger med gården, vil smart stages-teknologien introducere sjove dyrefakta, tidlig matematik og mere gennem sange, lyde og sætninger. Smart stages-teknologien består af 3 niveauer:

 • Niveau 1 Udforske: sjove sange og sætninger som introducerer små bønder for dyrelyde, at tælle og sætninger imens de leger.
 • Niveau 2 Opmuntrer: sjove sætninger som opmuntrer barnet til at hjælpe med at passe på dyrene.
 • Niveau 3 At lade som: bondegårdslyde og instrumental musik som lader barnet lave sine egne historier om livet på gården.

  Indeholder:

  • Fisher Price Little People - Bondegård
  • Bonde-figur
  • 4 dyr-figurer
  • 2 madlegetøj

  Detaljer:

  • Mål: 60 x 34 cm
  • Sprog: dansk, norsk, svensk, finsk
  • Batteribehov: 2 x AA batterier (testbatteri inkluderet)
  • Alder: fra 1 år
  Produktdetaljer
  ModelGXR98
  EAN887961961560
  MærkeFisher-Price
  Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.